ag2a 26.01.2018 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 Też wybieram dłuższą bo taką będę miał strych wyjdzie też pojemniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 27.01.2018 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 OK.... już postanowione... będzie dłuższa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 23.03.2018 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 No wiecie co????? A ja nic nie wiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 25.03.2018 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2018 No wiecie co????? A ja nic nie wiedziałam Byłam ciekawa kiedy zajrzysz hihi Na FB nie wszystko jednak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 27.03.2018 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 Dzięki za uhonorowanie mnie w pierwszym poście Domek bardzo ładny i wygodny. Dobrze, że zrezygnowałaś z wejścia do kibelka od salonu. Miałam podobnie w poprzednim domu i gdy byli goście, korzystanie z toalety nie było komfortowe. Wszystko było słychać po prostu. U mnie są ściany z porothermu chyba 25 cm i daliśmy 20 cm styro. No i mamy rekuperator, ale nie mamy pompy, bo nie dożyjemy zwrotu jej kosztów.Chyba, że można się załapać na jakiś program gminny, to sie opłaca. Wiem, że kolega na Podkarpaciu tak ma. Pompa, piec na pellet i solary wyniosą go 10 tys. zł. Ale oczywiście każdy sobie robi jak mu pasuje. Ja tam fachowcem nie jestem, to mądrzyć się nie będę. Ale ciesze się, że się zdecydowałaś na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 28.03.2018 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 Dzięki za uhonorowanie mnie w pierwszym poście ......... Ale ciesze się, że się zdecydowałaś na budowę. Cała przyjemność po mojej stronie ... Ja też się cieszę i wszyscy nasi znajomi.... ale są tacy co się pukają w czoło No cóż jeszcze się taki nie urodził co by każdemu dogodził a ja to mam gdzieś !! Żeby nie powiedzieć dosadniej hihi !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.03.2018 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 no coz, ja sie nie przejmuje tym, ze ktos cos mowi, moj cyrk i moje małpy , choc czesc zanajomych i rodziny tez byla zaskoczona (tu delikatne okreslenie) kiedy wystawilismy nasz dom do sprzedazy i zdecydowalismy sie budowac drugi. oboje wiedzielismy jakie beda reakcje wiec przez 2 lata nawet nie mowilismy o tym, ze mamy juz dzialke, projekt, pozwolenie. wszyscy sie dowiedzieli dopiero jak dom sprzedalismy. i tak co poniektorzy stwierdzili, ze jestesmy swiry:cool: mi to rybka. moj swir jednak sie oplacil: lepszym domkiem, lepszym miejscem, spokojem, cisza. oboje jestesmy w naszym domku szczesliwi, bialaski tez kazdy ma swoje marzenia i albo ma odwage je realizowac albo nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 28.03.2018 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 .....kazdy ma swoje marzenia i albo ma odwage je realizowac albo nie. Otóż to !! Wystarczająco długo byłam naiwna i myślałam, że może jednak coś się zmieni..... nie zmieniło się przez .... ile to już po ślubie hmmm ....28 będzie w tym roku.... teraz moje będzie na górze !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 30.03.2018 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 02.04.2018 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2018 Przyszłam się przywitać na nowym wątku:) i jestem już na bieżąco:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 03.04.2018 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2018 Witam ślicznie Gosiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 03.04.2018 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2018 Ja w starym domu miałam malusieńką spiżarenkę i nie wyobrażałam sobie, żeby jej nie mieć w nowym, chociaż mam piwnicę pod częścią domu. Moja co prawda nie ma okna, a jedynie wentylację w zewnętrznej ścianie i mi to wystarcza ale to kwestia indywidualnych potrzeb, więc niech każdy robi tak jak mu pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila. 27.04.2018 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2018 Akurat mam chwilę na muratora więc wpadam żeby zobaczyć co tam dobrego słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 27.04.2018 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2018 Czekam na gotowy projekt, a że ze mnie grzeczna dziewczynka więc czekam cierpliwie ale chyba to już ten czas, że będę musiała panią projektant pogonić..... no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila. 27.04.2018 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2018 Jakby Ci to powiedzieć A co tam, powiem prosto z mostu - poganiaj, lej i patrz czy równo puchnie Ja też byłam grzeczną dziewczynką, czekałam cierpliwie i do dziś jeszcze odbija się nam to czkawką. Będę zaglądać i czekam na kolejne wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 27.04.2018 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2018 Ach ci projektanci... Nasz już 8 rok robi sprostowanie wymiarów i zrobić nie może mimo, że mu regularnie co kilka miesięcy przypominam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 29.04.2018 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2018 Dziś niedziela więc niech świętuje.... jutro zadzwonię... nie chcę robic młynu, bo pani jest OK.... córze też robiła i jesteśmy mega zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 29.04.2018 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2018 Tylko pamiętaj, że pojutrze znowu święto:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 29.04.2018 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2018 Tylko pamiętaj, że pojutrze znowu święto:p Pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 30.04.2018 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2018 No i jest.... w moich rękach.... projekt pięknie oprawiony gotowy do złożenia w starostwie .... się cieszę hihi .... Szkoda, że jutro święto, bo bym tam zajechała... no ale cóż.... poczekam jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts