janbezzmian 07.01.2018 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Witam Jestem nowy na forum, więc z góry przepraszam za błędy nowicjusza (założenie nowego tematu, dział w którym został zamieszczony, a może zbyt banalne pytanie). Na wstępie powiem, że poszukiwałem odpowiedzi na moje pytanie na inne sposoby, ale legendy map jak informacje na forach nie dają mi jednoznacznej odpowiedzi. Jesteśmy z małżonką zainteresowani zakupem działki budowlanej, przy czym mamy wątpliwości odnośnie jej statusu - jak to ujmę - geodezyjnego. Konkretnie chodzi nam o wyjaśnienie znaczenia jednej z linii przebiegających przez działkę. Jest to linia przerywana, mapka pochodzi z zagospodarowania przestrzennego udostępnionego na stronie gminy. Linia co do której znaczenia mamy wątpliwości został przeze mnie wskazana na mapie czarną strzałką. Obraz poglądowym dołączam do tematu. Z góry bardzo serdecznie dziękuję za wskazówki i informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 07.01.2018 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Przerywana linia między użytkami Rola a Pastwisko, lub Łąka a Pastwisko, różne klasy użytków, no coś w tym stylu. Porównaj z mapą ewidencji gruntów papierową lub w internecie na stronach gminy. Z ogólnopolskim portalem ostrożnie, aktualność danych pozostawia wiele do życzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts