Cynamon90 08.01.2018 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Cześć Będę wdzięczna za każdą opinię w poniższej kwestii. Od jakiegoś czasu mój znajomy zajmuje się rękodziełem. Co sądzicie o poniższych produktach? Zdałyby egzamin w Waszych wnętrzach,a jeśli nie, to dlaczego? Potrzebuje spojrzenia na to świeżym okiem. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_to_mozliwe 08.01.2018 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Nie widzę w tym nic nadzwyczajnego, ale może nie ma takie być? W moich wnętrzach nie sprawdzi się z dwóch powodów - jeszcze ich nie ma, bo się budują, po drugie nie mój styl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.01.2018 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 modne i sprzedawane na Westwing (jako modern rustic lub eco loft) za grubą kasę.Z jakiego drewna to robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sandwitch 08.01.2018 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Bardzo miłe memu oku, design prosty, oszczędny, okej. Pytanie tylko czy nie za prosty i pytanie: za ile. Bo taką półkę może zmontować pierwszy lepszy stolarz, nawet osoba z odrobiną wprawy sobie poradzi. Więc dlaczego kupić akurat u ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.01.2018 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 ja nie potrafię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cynamon90 10.01.2018 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 Sosna i dąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.01.2018 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 niech zacznie wystawiać na pakamerze i DaWandzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts