jac555 11.01.2018 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Cześć. Mam pomysł na zaaranżowanie salonu z aneksem ale może ktoś ma lepsze pomysły ? Pomoże ktoś jak to rozwiązać ? Żeby zmieścił się narożnik stolik kawowy, półka lub ścianka na tv, stół, oraz dobrze zagospodarowany aneks. Do dyspozycji ok 27m https://photos.app.goo.gl/X3uW2K2tadbWod9A2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.01.2018 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 (edytowane) Warto wykorzystać część holu - jest bardzo duży Edytowane 11 Stycznia 2018 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jac555 12.01.2018 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 Dzięki za odpowiedź. Ale nie mój klimat trochę z tą garderobą. Miejsce na pralkę jest wygospodarowane w łazience a w miejscu garderoby wolę mieć szafę z lustrem i przestrzeń. Bardziej chodzi mi o kuchnię ale chyba najlepszym rozwiązaniem będzie ciąg kuchenny przy ścianie ok 4,5m zostaje kwestia salonu. Czy taka ścianka na tv to dobry pomysł ? Spełnia też rolę częściowego odgrodzenia od kuchni a to jest dobre moim zdaniem. Czy też tv umieścić na szafce przy oknie obok drzwi balkonowych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 13.01.2018 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts