Patana 13.01.2018 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2018 (edytowane) Jak inaczej ustawic kanape aby wchodzacy goście nie widzieli jej nieatrakcyjnego tylu? Dodam ze aneks zostanie przeniesiony na sciane, gdzie na rzucie jest duzy stol, tv zostaje tam gdzie jest. Zalezy mi aby wchodzac w oczy rzucal sie stolik, dywan i kanapa z poduszkami a nie tyl sofy... Edytowane 13 Stycznia 2018 przez Patana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_to_mozliwe 13.01.2018 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2018 Obić czymś atrakcyjnym? Zasłonić?Możesz wrzucić zdjęcie / szkic dla zobrazowania problemu i ustawienia tych mebli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patana 13.01.2018 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2018 Edytowalam post i wrzucilam zdj, nie umiałam tego zrobic od razu, musialam doczytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.01.2018 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2018 (edytowane) Obecnie sofy zwykle mają ładne tyły, przewidziane do wolnostojących mebli.Możecie na plecach sofy ustawić mały regalik. http://kokopelia.pl/wp-content/uploads/2013/06/sofy_ze_schowkami_kokopelia_-5.jpg http://1.bp.blogspot.com/-FAneazbtVeo/UpS-KELNn0I/AAAAAAAABAQ/M-sGnQjyvv8/s1600/www.dreamalex.blogspot.com+konsola+za+sofą.jpg zdecydowanie lepiej byłoby gdybyś jednak odwróciła ścianę TV Edytowane 13 Stycznia 2018 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patana 13.01.2018 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2018 Co masz na mysli? Jak mam ją odwrócić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.01.2018 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 (edytowane) za kanapą na całej ścianie może być regał lub pod ścianą długa komoda. ale można też kanapę dostawić do ściany i powiększyć nieco sypialnię by wstawić większe szafy: A tak poza tym ja bym zmieniła całkowicie układ tego mieszkania, aby w sypialni zmieściły się sensowne szafy: Edytowane 14 Stycznia 2018 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts