pawnook 15.01.2018 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 Witam, Czy ktoś może polecić architekta z Poznania lub okolic w celu stworzenia projektu architektoniczno budowlanego? Założenia są takie, że mniej więcej wiem co mnie interesuje i głowny projekt będzie opierał się na gotowcu domu w zdrojówkach. Będzie kilka znaczących zmian, więc kupno gotowego i ich nanoszenie raczej nie wchodzą w grę. Póki co, koncepcje tworzę w Sketchupie (jak skończę napewno będę chciał odpytać również co forum o tym myśli), ale chciałbym temat ugryźć z drugiej strony i dać wykazać się architektowi i pozwolić żeby przedstawił swoją koncepcję przy ogólnych moich założeniach.No i najważniejsze to cena usługi aż do uzyskania PNB, wiem że są biura, które świadczą takie usługi za 20tys, ale są osoby które są w stanie to zrobić za 5-7 tys. Raczej celuję w tą drugą grupę, tym bardziej że projekt raczej prosty - stodoła (jeśli ma to w ogóle jakieś znaczenie).Tak, więc jeśli ktoś zna i może polecić taką osobę to bardzo proszę o namiary. Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.01.2018 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 Mój dom projektowała Agnieszka Kołodzińskaw tej niższej strefie cenowej[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawnook 16.01.2018 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 Dzięki Elfir, widzę że na Ciebie zawsze można liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts