robertkala 17.01.2018 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Szukam aktualnie firmy, która kompleksowo postawi stan deweloperski z wybranego przeze mnie projektu. Nie chcę szukać miliona podwykonawców - wiele moich znajomych tak budowało domu i z bazując na ich doświadczeniu wnioskuję, że nie mam czasu na ciągłe poszukiwania i porównywania ofert. Szukam zatem firmy, która postawi dom bardziej kompleksowo. Jeżeli macie doświadczenie pozytywne/negatywne z takimi firmami to zapraszam do dyskusji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 17.01.2018 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?96619-GÓRNY-ŚLĄSK-Biała-lista-wykonawców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertkala 18.01.2018 06:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2018 Dzięki @Elfir Niby ok, ale tu są wypisani jedynie podwykonawcy do poszczególnych robót i to jest to czego chcę uniknąć Ja szukam ekipy, która jak już wcześniej pisałem postawi dom kompleksowo, także dzięki za chęci ale nie do końca o to mi chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Briksdal 18.01.2018 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2018 Dobre wrażenie zrobił Riser z Jaworzna. Wszystko wycenione zgodnie z projektem i bez ukrytych rozwiązań zastępczych. Najbardziej negatywne wrażenie zrobił Abakon. Zrobimy dom prefabrykowany bo jest lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertkala 25.02.2018 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2018 Dobre wrażenie zrobił Riser z Jaworzna. Wszystko wycenione zgodnie z projektem i bez ukrytych rozwiązań zastępczych. Najbardziej negatywne wrażenie zrobił Abakon. Zrobimy dom prefabrykowany bo jest lepszy. Akurat na temat tej firmy ja słyszałem bardzo niepochlebne opinie. Na prawdę nikt nie jest zadowolony ze swoich wykonawców na górnym śląsku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hesus 24.08.2018 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2018 @robertkala - udało Ci się znaleźć jakiegoś wykonawcę? Na chwilę obecną znalezienie ekipy do SSO w okolicy Katowic graniczy z cudem... tylko duzi developerzy chcą rozmawiać, ale wyceny są dla mnie trochę przesadzone (400k za SSO prostej parterówki na planie prostokąta o pow 130m + 40m garaz). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TeDy1989 26.08.2018 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2018 http://www.boskat.pl/ Prowadziłem też z nimi rozmowę przez chwile. Budują dość trochę w okolicy, nie tylko domy ale i budynki usługowe nietypowych kształtów, więc raczej się znają na robocie. Za dom 220m2 po podłogach z prostym dachem zaśpiewali 233k zł, co było prawie konkurencyjną ceną. No i są z Katowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hajnel 26.08.2018 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2018 Spróbuj Dakpro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aston84 30.08.2018 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2018 http://rekro.pl/Plus:-Budują solidnie-ceny rozsądneMinusy-opóźnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krak245 29.04.2019 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2019 Dobre wrażenie zrobił Riser z Jaworzna. Wszystko wycenione zgodnie z projektem i bez ukrytych rozwiązań zastępczych. Najbardziej negatywne wrażenie zrobił Abakon. Zrobimy dom prefabrykowany bo jest lepszy. Dobrze, że nie wybrałeś tej firmy, co wyprawiają można poczytać u nas, a nie jesteśmy jedyni, na któych stosuje się takie praktyki: https://forum.muratordom.pl/showthread.php?355619-Dziennik-budowy-Abakon-2009-SE-3&highlight=abakon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts