ReksiozPolski 21.01.2018 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 Witam, poszukuje namiarów na sprawdzonego projektanta elewacji, najchętniej takiego z „ iskrą bożą” i pomysłem , który zaproponuje elewacje na nowoczesnej parterowce z płaskim dachem.Znacie kogoś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ReksiozPolski 11.02.2018 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 Up!Nikt, nic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 11.02.2018 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 Projekt budynku masz bez elewacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ReksiozPolski 11.02.2018 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 Tak, dokładnie. Projekt indywidualny bez projektu elewacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czlowieczka 26.02.2018 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2018 Witam, specjalizuję się w projektach elewacji zewnętrznych domów oraz różnorodnych budynków komercyjnych. Mam spore doświadczenie dzięki, któremu nie tylko tworzę ładne obrazki ale myślę również o aspektach technicznych.Pracowałam w salonie budowlanym gdzie zdobyłam doświadczenie w kwestii produktów wykorzystywanych do ociepleń, jestem również w stanie doradzić Klientowi w tej kwestii.Zachęcam do obejrzenia przykładowych wizualizacji oraz kontaktu jeśli pojawią się dodatkowe pytania.http://kingapiwonska.wixsite.com/exteriordesigner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bepo 02.03.2018 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2018 Myślę, że możesz o projekt elewacji poprosić także architekta, który projektował Ci dom. Tylko pierwsze słyszę, że projekt może być bez elewacji. Człowiek uczy się całe życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miacre 03.03.2018 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2018 czesccc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2456dyt 13.03.2018 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 Czy można w wiadomości dodać zdjęcia? Jeśli tak to jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.03.2018 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?51245-Jak-dodać-zdjęcia-żeby-były-widoczne-na-forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts