mnemonic69 25.01.2018 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 Cześć. Bardzo potrzebuję porady. Jestem w trakcie kupna mieszkania z rynku wtórnego i nie mam pomysłu jak odświeżyć salon z aneksem kuchennym. Chciałbym jakoś dobrać kolor ścian i sofy tak, aby pasował do mebli kuchennych. Wiem, że będzie ciężko a obecny stan delikatnie mówiąc nie trafia w mój gust W tym momencie wygląda to tak: Z góry dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 26.01.2018 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 (edytowane) Tam mało co trafia w gust. Kuchnia zostaje na kilka lat?Ja bym się pozbyła tej ściany z pseudo-kamienia. Do tej miodowej olchy i budyniu zieleń pasuje, ale niekoniecznie w takim groszkowym odcieniu. Może taka poszarzona?http://cdn24.urzadzamy.smcloud.net/t/user_photos/t/106905/eklektyczne-mieszkanie-w-warszawie_3057182.jpg Edytowane 26 Stycznia 2018 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 07.02.2018 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Wnętrze można utrzymać w tonacjach kremowo-beżowo brązowych, np. malując ściany w kolorze 507 Subtelny beż i ewentualnie dodatkowo jedną ścianę w odcieniu 512 rozmowa przyjaciół. Ciemniejsza ściana mogłaby być tłem dla sofy, która w takim zestawie kolorystycznym mogłaby być jasno beżowa. Inna propozycja jest taka by nieco odświeżyć wnętrze odcieniem szarości -558 Srebrzysty blask, jednak Wtedy należy zadbać o dodatki, które konsekwentnie podkreślą ten kolor w pomieszczeniu (szare doniczki, świece, poduszki na sofie (grafitowej). Konieczna wtedy będzie wymiana dywanu i dobrze byłoby pomyśleć o zmianie firan np. na rolety lub zasłony w stalowych odcieniach. Pozdrawiam serdecznie,E-rzecznik FFiL Śnieżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts