arwer 28.01.2018 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2018 Witam Chciałbym przenieść kuchnię do salonu lecz nie wiem czy nie będzie problemu z wentylacją i czy przekucie ściany na rury z wodą i kanalizą nie będą stanowić problemu. tam gdzie chce przenieść kuchnię to za ścianą jest łazienka więc wystarczy przekuć dziurę ale czy to legalne i bez problemu można to zrobić czy trzeba pytać kogokolwiek o zgodę. Ściana łącząca salon z łazienką to na niej właśnie są rury z wodą i kanalizą zamontowane a w rogu łazienki przy ścianie salonowej jest pion wodny. Na rysunku zaznaczyłem gdzie są kratki wentylacyjne kolorem niebieskim a kominy wentylacyjne na zielono. Drugie pytanie jak można zrobić wentylację i czy w ogóle ją robić skoro chce tylko zamontować płytę indukcyjną a zrezygnować z płyty gazowej. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 30.01.2018 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2018 jak chcesz wentylowac kuchnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arwer 31.01.2018 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2018 Właśnie nie wiem jak to rozwiazać. Słyszalem o takich wywietrznikach okiennych ewentualnie przekuć sie do łazienki i jakoś ta wentylacje poprowadzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 31.01.2018 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2018 nawiewniki są w oknach a w kominach wywiewniki. Gotowanie to mnóstwo pary wodnej. Źle wentylowany salon może ulec zagrzybieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts