PiotrBudowniczyChłop 29.01.2018 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2018 Witam aktualnie wykańczam i remontuje kuchnie w domu. Mam pytanie ponieważ mam takie plytki na podlodze nie pierwszej nowości takie rude i nie wiem czy je zostawić czy wymienić ponieważ mogą zlać się z meblami z forniru. Co byście radzili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juniorka 29.01.2018 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2018 Radzilibyśmy wymienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PiotrBudowniczyChłop 29.01.2018 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2018 Dodałbym zdjecie jak teraz wygląda podłoga ale chyba nie można tutaj dodawać zdjęć. Mam jeszcze pytanie gdy wymienie płytki w kuchni a na korytarzu zamontuje ogrzewanie podlogowe elektryczne to czy plytki będą znacznie wyżej w korytarzu względem kuchni? Obecnie na korytarzu mam takie same plytki jak w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juniorka 29.01.2018 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2018 Dodałbym zdjecie jak teraz wygląda podłoga ale chyba nie można tutaj dodawać zdjęć. Mam jeszcze pytanie gdy wymienie płytki w kuchni a na korytarzu zamontuje ogrzewanie podlogowe elektryczne to czy plytki będą znacznie wyżej w korytarzu względem kuchni? Obecnie na korytarzu mam takie same plytki jak w kuchni Nie wiem czy będą wyżej czy nie, zapytaj płytkarza. Ale to nie problem, bo w razie czego wtedy te w kuchni można podnieść tak by te różnice zniwelować. Fajnie będzie wyglądać ta sama (nowa) podłoga w kuchni i na korytarzu A zdjęcia można dodawać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PiotrBudowniczyChłop 29.01.2018 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2018 Dodaję zdjęcie obecnej podłogi . Narazie remontuje kuchnie a więc zastanawiam się nad zmianą właśnie tych płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 29.01.2018 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2018 poza tym w kuchni też warto mieć ciepłą podłogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 29.01.2018 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2018 paskudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PiotrBudowniczyChłop 29.01.2018 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2018 Wlasnie zalozenie bylo takie zeby ogrzewanie podlogowe zrobic w lazience i korytarzu w kuchni zazwyczaj chodzi sie w klapkach a co myslicie o tych starych plytkach bardzo by sie gryzly z nowymi meblami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PiotrBudowniczyChłop 29.01.2018 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2018 A powiedzcie albo dodajcie jakies zdjęcia płytek u siebie w kuchni. Myślałem o zakupie płytek dużego formatu jakichś jasnych . Co o tym myślicie albo jakie płytki doradzacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 29.01.2018 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2018 ja mam szare. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juniorka 30.01.2018 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2018 Faktycznie okropne te płytki, koniecznie wymień. I też myślę, że dobrze byłoby dać podłogówkę w kuchni skoro dajesz ją w przedpokoju.Duże jasne płytki będą dobrze wyglądać, ich kolor/odcień dobierz do mebli. Ja w kuchni mam szare a la beton 60x60, takie same mam w przedpokoju, łazience i wc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juniorka 30.01.2018 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2018 Wlasnie zalozenie bylo takie zeby ogrzewanie podlogowe zrobic w lazience i korytarzu w kuchni zazwyczaj chodzi sie w klapkach A w przedpokoju nie chodzisz w klapkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 30.01.2018 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2018 zdejmuje wychodząc z kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaaga29 31.01.2018 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2018 w sumie tym płytkom należy się wymiana jeśli możesz sobie na nią pozwolić, to śmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamemnon91 31.01.2018 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2018 Ja położyła bym jakiś ładny gres, te płytki nadają sie tylko do wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PiotrBudowniczyChłop 31.01.2018 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2018 Teraz już jestem 100% pewny co do wymiany płytek. Płytki jednak będą ciemne jakieś koloru grafit, ponieważ blaty mebli bedą ciemne także wg projektu ciemne płytki fajnie się komponują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts