Bertha 02.02.2018 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 Monitoring, babę twarzą do ekranu i puszczać w zamkniętej pętli aż zrozumie to co widzi. Wtedy za drzwi wypad!Tak trzeba z ociężałymi umysłowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 02.02.2018 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 Ciemno miałem przed oczyma i chciałem udusić...(że nie upilnowała)A psa żal, bo dostał jak chyba nigdy dotąd...Z pięć razy większy od każdej kici... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 02.02.2018 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 "Monitoring,"No...Szewc bez butów...Kamer różnych dobry tuzin kurzy się w skrzynce...W tej co w niej są dwa rejestratory. Chyba założę, bo nikt nie uwierzy, jakby co. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 02.02.2018 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 No niestety to nie jest ameryk. Tu tylko czarno prochowce i w wojnę secesyjną można się pobawić. Tak właśnie uważam mój dom to moja twierdza. A dzieciaka się wychowuje że nie przełazi się przez płot. I kropka. Rodziców powinno się obciążyć kosztami psiego psychologa bo pies mógł doznać urazu psychicznego:) A tak na serio nikt niema prawa naruszyć mojego terenu jeśli ja mu na to nie pozwolę!!!!!! Jeśli pozwolę i pies pogryzie to moja wina. Jeśli pies mi zwieją to też moja wina. Osobiście uważam że jeśli ktoś przeskoczył mój płot to powinienem mieć prawo go odstrzelić. A teraz to mogę czerwony guzik na pilocie wcisnąć i modlić się aby ochrona zdążał zanim dzieciak mi orzechy gwizdnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 02.02.2018 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 "Monitoring," No... Szewc bez butów... Kamer różnych dobry tuzin kurzy się w skrzynce... W tej co w niej są dwa rejestratory. Chyba założę, bo nikt nie uwierzy, jakby co. Adam M. Mój pies ma swojego prywatnego kota mieszkają razem w szopie. Ładnie się bawią piesek potrafi go za ucho po całej działce przeciągnąć Miauczy jak zarzynany kot, ale mieszkają razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 02.02.2018 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 Koty po całej wsi łażą, ale nie są agresywne.Tylko na swoim walczą(dziwne, bo ostatnio zwiewał kot sąsiada.. kurzyło się za nim....) Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 02.02.2018 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 Znaczy się pies wtargnął ... możesz odstrzelić. A jak baba wlezie za psem to ją też ... Zastrzelić to które bardziej agresywne. Drugie od razu spokornieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kemotxb 02.02.2018 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 I będziesz miał dwa trupy na podjeździe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 02.02.2018 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 Mam kompost... W kącie ogródka.Zawlec... zostawić... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 02.02.2018 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 Eee, zaciągnąc w okolice mrowiska lub na szlak mrówek. Doba, dwie i wyczyszczą do białych gnatów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 02.02.2018 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 Zimno jest...Wolno pracują.Tygodnia nie starczy... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 03.02.2018 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2018 Faktycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kemotxb 03.02.2018 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2018 Ale po co zakopywać czy kompostować ... wywieś zwłoki na płocie zamiast tabliczki gwarantowane że nikt nie wejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 03.02.2018 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2018 Daj sobie spokój z tą tabliczką. Możesz mieć kłopoty. Ja mam tabliczkę ostrzegającą "Uwaga pies" To wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panfotograf 03.02.2018 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2018 Ja mam na wsi inny problem. Bramy pootwierane a psy biegają po jezdni. Raz już widziałem jak ktoś mało co do rowu nie wpadł potrącając takiego psa. Myślicie że ktoś się przyzna do psa, że to był jego jak samochód będzie rozbity?Były parokrotnie przymiarki do obowiązkowego chipowania psów. Jak zwykle nic z tego nie wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 14.03.2018 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2018 Niewielki futrzak moich Rodziców wjeżdżał cotygodniowo do domu uwieszony na części policzkowej spodni listonosza przynoszącego prasę i zapraszany na ciasteczko. Listonosz wchodził do domu trzymając tę część odzieży w rękach-chyba nie nosił szelek... Niegroźny, wesolutki kundelek stawał się obrońcą tylko wobec listonosza Jak sobie radzicie w takiej sytuacji, gdy wyjeżdżacie samochodem albo z domu otwieracie furtkę: wychodzicie i uwiązujecie futrzaka, zamykacie go, ma oddzielony teren na dzień ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 14.03.2018 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2018 Dla psa bezpieczniej jest, jak pod naszą nieobecność leży w domu na wprost drzwi balkonowych lub na legowisku mając lodóweczkę na oku. Jest szkolony, gdy jedno wyjeżdża , komenda "zostań" i pieś siedzi jak przyklejony, brama spokojnie się zamyka. Pies latający po działce nie jest żadnym zabezpieczeniem przed złodziejem. Może przed jakimś obszczymurkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 14.03.2018 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2018 Ja mam na wsi inny problem. Bramy pootwierane a psy biegają po jezdni. Raz już widziałem jak ktoś mało co do rowu nie wpadł potrącając takiego psa. Myślicie że ktoś się przyzna do psa, że to był jego jak samochód będzie rozbity? Były parokrotnie przymiarki do obowiązkowego chipowania psów. Jak zwykle nic z tego nie wyszło. Odpowiem po chamsku: Jeśli mieści się pod zderzakiem, to nie omijam. Sorry Winnetou. Pamietasz wypadek na Agrykoli chyba ze 30 lub 40 lat temu? Kobieta prowadząca Humbera chciała ominąć wiewiórkę, zjechała na lewą stronę jezdni na czołowkę z Żukiem. Efekt: cztery trupy na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panfotograf 14.03.2018 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2018 Odpowiem po chamsku: Jeśli mieści się pod zderzakiem, to nie omijam. Sorry Winnetou. Pamietasz wypadek na Agrykoli chyba ze 30 lub 40 lat temu? Kobieta prowadząca Humbera chciała ominąć wiewiórkę, zjechała na lewą stronę jezdni na czołowkę z Żukiem. Efekt: cztery trupy na miejscu.Mi też nie chodzi o los puszczonego luzem małego psa. Mi chodzi o mój rozbity samochód, czy dzieci z pogryzionymi do kości kończynami czy twarzą. Ja doskonale wiem co mi powie właściciel biegającego luzem psa:"Panie, ten pies jeszcze nikogo nie pogryzł". Chodzi właśnie o to JESZCZE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 14.03.2018 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2018 (edytowane) Jeśli ten pies nikogo nie pogryzł, to po ..uj ma pysk i zęby? Chyba że juz nie ma, bo organ nie używany ulega dystrofii. Gdzieś na Dolnym Śląsku (nie u mnie), tabliczka na ogrodzeniu: UWAGA ZŁE PSYW PRZYPADKU ATAKU PROSZĘ POŁOZYĆ SIĘ NA ZIEMI I OCZEKIWAC POMOCY.JEŚLI TAKOWA NIE NADEJDZIE ŻYCZYMY SZCZĘŚCIA ! Edytowane 14 Marca 2018 przez Bertha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts