Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Faszyzm w wykonaniu PiS

Gość Arturo72

Recommended Posts

• Odpowiedzi 212
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wyjście jest proste. Kopalnie oddać Niemcom, nieruchomości Izraelowi, przemysł wyprzedać zachodowi, kupować badziewie po zawyżonych cenach od naszych sojuszników, obozy uznać za polskie, drogi, sieci przesyłowe sprywatyzować i sprzedać. Wtedy będziemy szanowani:cool: Będzie gut dżop polaks, a potem arbait macht frei, tyle że we "własnym" kraju.

Gość Konto usunięte_1*
  raxon napisał:
Wyjście jest proste. Kopalnie oddać Niemcom, nieruchomości Izraelowi, przemysł wyprzedać zachodowi, kupować badziewie po zawyżonych cenach od naszych sojuszników, obozy uznać za polskie, drogi, sieci przesyłowe sprywatyzować i sprzedać. Wtedy będziemy szanowani:cool: Będzie gut dżop polaks, a potem arbait macht frei, tyle że we "własnym" kraju.

A na sam koniec autorowi tego tematu dowalić bana za taki tytuł na dwa miesiące aby przemyślał co za brednie wypisuje

Gość grend
  raxon napisał:

Zapomniałes o przyjeciu 100 tysiecy muzułmanów co by zapewniło przyjaźń Grecji, Włoch, niemiec i szwecji

Gość Arturo72
  berthold61 napisał:
A na sam koniec autorowi tego tematu dowalić bana za taki tytuł na dwa miesiące aby przemyślał co za brednie wypisuje

Wiem,że tęsknisz za komuna i totalitaryzmem i dla Ciebie PIS zawraca Polskę do starych czasów.

Zakaz handlu w niedzielę to wymysl komuchow,zakaz sprzedaży alkoholu również byl domeną komuchow,godz 13 pamięta ? Komunistyczny prokurator ze stanu wojennego Piotrowicz wprowadza ustawę sądową jak za jego czasów

Gość Arturo72
  wiseman napisał:
Zwyczajnie przeczytal GWyborcze i nasłuchał się pani Róży i w jego "muzgu" wytworzyła się woda sodowa.

Dziennik Ustaw proponuję poczytać ale sądzę,że masz problem nie tylko z mysleniem ale i czytaniem.

Gość Arturo72
  grend napisał:
Zapomniałes o przyjeciu 100 tysiecy muzułmanów co by zapewniło przyjaźń Grecji, Włoch, niemiec i szwecji

100tys.muzułmanów jak nie więcej już w Polsce było na przestrzeni 45 lat mojego zycia i co ?? Zakupy w Tesco od X lat robię razem z muzulmanami z Polibudy i co ?

Zamach był oprócz "smolenskiego" czy propaganda pisowska wyssala wam z głowy resztę mózgu ?

Gość Arturo72
  raxon napisał:

Być może za młody jesteś i nie wiesz jak się żyło w Polsce przed 89r jak "wszystko" było polskie czyli państwowe ale zaręczam Ci,że tak samo jak teraz na Bialorusi z wypłatą 60 dolarów miesięcznie. Tam też wszystko jest państwowe...

Rozumu niektórym brakuje...

Arturo72 napisał:
Dziennik Ustaw proponuję poczytać ale sądzę,że masz problem nie tylko z mysleniem ale i czytaniem.

Składanie literek ze zrozumieniem tekstu to trudna sprawa.

Chyba że chodzi o składanie na literka.

A to bez problema: Ja dam blaszkę, ty dasz blaszkę i kupimy sobie flaszkę. :yes::yes:

Edytowane przez Bertha

Gość Arturo72
  coulignon napisał:
Po prostu odpowiedz.

Było ale ktoś usunął.

Jestem przeciwny zniemczaniu nazw polskich miast ale tam gdzie mieszka berthold61 dla którego faszyzm w Polsce to nic zlego,jest duże grono osób które wymusily zniemczanie nazw.

Gość Arturo72

"Kult Wodza",kto dzisiaj w Polsce jest Wodzem ? Premier Morawiecki ? :D

"Faszyzm – z języka włoskiego fasci lub fasces – oznacza związek, pęk rózg. Faszyzm jest ideologią, która opiera się na totalitaryzmie, kulcie wodza i państwa. Jego charakterystyczną cechą jest również prymat władzy państwowej nad wolnością jednostki. Podstawowymi pojęciami składającymi się na ideologię faszystowską są – nacjonalizm, korporacjonizm, imperializm i etatyzm"

Gość Arturo72
"Najważniejszym pojęciem w państwie faszystowskim był naród. Naród to obywatele, prawowici właściciele danej ziemi, którzy z pokolenia na pokolenie władali danymi terenami. Nad narodem sprawował władzę wódz, którego decyzje i wola były niepodważalne. Wódz był charyzmatyczny i stanowczy, a realizacja jego polityki wkraczała w sfery całego życia społecznego. Dyktatura..."

Arturo72 napisał:
"Najważniejszym pojęciem w państwie faszystowskim był naród. Naród to obywatele, prawowici właściciele danej ziemi, którzy z pokolenia na pokolenie władali danymi terenami. Nad narodem sprawował władzę wódz, którego decyzje i wola były niepodważalne. Wódz był charyzmatyczny i stanowczy, a realizacja jego polityki wkraczała w sfery całego życia społecznego. Dyktatura..."

Znaczy Niemców i ich panią premier masz na myśli?

Gość Arturo72
  raxon napisał:
Znaczy Niemców i ich panią premier masz na myśli?

W Polsce Wodzem jest Kaczynski przecież A nie Morawiecki czy Duda.Jest stanowczy i pociąga za sznurki swoje marionetki kiedyś Szydło a teraz Morawieckiego i Dude i chyba nikt nie ma wątpliwości kto rządzi w Polsce ? No chyba,że totalni idioci bez własnego rozumu.

Realizacja polityki Wodza wchodzi w sfery zycia społecznego zakazując i nakazujac coś czego społeczeństwo nie chce ale Wódz wie lepiej od społeczeństwa co będzie dla niego dobre.

Decyzje i wola Wodza są niepodwazalne o czym przekonala się marionetka Duda...

Książkowy faszyzm w wykonaniu PIS i Kaczyńskiego...

Edytowane przez Arturo72

Gość Konto usunięte_1*
  Arturo72 napisał:
Wiem,że tęsknisz za komuna i totalitaryzmem i dla Ciebie PIS zawraca Polskę do starych czasów.

Zakaz handlu w niedzielę to wymysl komuchow,zakaz sprzedaży alkoholu również byl domeną komuchow,godz 13 pamięta ? Komunistyczny prokurator ze stanu wojennego Piotrowicz wprowadza ustawę sądową jak za jego czasów

Skoro cała UE to komuchy więc musimy też być komuchami w handlu

Gość Konto usunięte_1*
  Arturo72 napisał:
Było ale ktoś usunął.

Jestem przeciwny zniemczaniu nazw polskich miast ale tam gdzie mieszka berthold61 dla którego faszyzm w Polsce to nic zlego,jest duże grono osób które wymusily zniemczanie nazw.

Ty to jesteś typowy manipulator PO-wski to ich metody , ja pisałem że kilku niedorozwiniętych durni bawi się w neonazistów po lasach , że oni raczej do czubków się nadają niż na antenę TV , zresztą ten dziennikarz TVN-u to też jakiś szemrany typ podobno nawet daty tego jego reportażu się nie zgadzały , a ty mi wmawiasz że mnie nie przeszkadza twój wymuszony nazizm , otrzeźwiej trochę bo bredzisz , jeden post już mi usunęli ale ja jestem z tych prawicowych więc to norma , lewactwo widać może więcej więc widzi w PL nazistów antysemitów i czego tam jestem , mieszkasz w powiecie Gliwicki a tam przecież co najmniej 1/3 miejscowości też ma dwujęzyczne miejscowości i to ci zawadza ? uwiera cię to ? protestuj masz prawo