wodny90 04.02.2018 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 Panowie, mieszkam w bloku na 11 piętrze, wilgoć jest duża. Wysiadła do tego wentylacja i z małego grzybka w rogu, nawet nie zauważyłem kiedy, a zrobiło się...to: Wiem, wtopa mega, że zaniedbałem, ciężki okres w życiu, ale teraz mam prośbę do Was, żebyście doradzili czym to ratować. Chciałbym zacząć na własną rękę z racji kosztów. Prośba o opinie, pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 04.02.2018 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 To ostatnie piętro? Jeżeli tak, to na własną rękę niewiele wskórasz, bo trzeba zacząć od przyczyny a to izolacja termiczna i/lub hydroizolacja dachu.Z wentylacją też sam nic nie zrobisz (chyba, że uszczelniłeś okna i/lub zatkałeś kratkę wentylacyjną).Bez tego to możesz sobie regularnie ozonować, pryskać chemią i skrobać - ale efekty będą krótkotrwałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts