motomaniak111 05.02.2018 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 Witam. W projekcie zatwierdzonym w pozwoleniu na budowę mam ściany zewnętrzne domu szkieletowego o grubości 25cm. Firma która będzie mi robiła dom wykonane ściany i grubosci 35cm. Czy mogę o te 10cm na stronę powiększyć budynek czy to już zmiana istotna i wymagazmiany pozwolenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 05.02.2018 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 Pytaj projektanta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DziadekT 05.02.2018 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 Zależy jak duży jest budynek i jak usytuowany na działce. Zmiana długości lub szerokości do 2% nie jest istotna, ale trzeba zachować minimalne wymagane odległości od granicy działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts