maksimini 09.02.2018 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 Za pomocą dywanu chciałabym podkreślić częśćkanapowo-wypoczynkowo,telewizyjną salonu. Wiem że nie chcę dywanu jedynie pod sam stolik, uważam że będzie za mały. Raczej chciałabym dywan na większą powierzchnię, ale nie dochodziłby on do samej szafki TV Między dywanem a a szafką TV chciałabym zostawić samą podłogę (na razie prowizorycznie funkcję szafki tv pełnią palety) I teraz, mam kilka koncepcji: 1. obie kanapy częściowo stoją na dywanie (przednimi nóżkami), 2. dywan dochodzi do kanap ale te nie będą na nim stały, 3. kanapa pod dużym oknem stoi przednimi nóżkami na dywanie a ta druga w całości na dywanie 4. dywan dochodzi do kanapy pod oknem ale kanapa na nim nie stoi, a ta druga z kanap stoi w całości na dywanie (albo tylko przednimi nóżkami). Bardzo proszę o pomoc w doborze rozmiaru dywanu do salonu. W załączeniu fotki salonu(pierwsze od strony holu, drugie od strony jadalni). Na zdjęciu może tego dobrze nie widać ale kanapa pod dużym oknem jest od niego odsunięta na ok. 60 cm, a za tę drugą jest ok. 180 cm wolnego miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 09.02.2018 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 oba z nóżkami na dywanie. http://www.thebrooklyntrust.com/images/residences/livingroom/living-room-07.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts