paulpaul2k18 11.02.2018 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 Witam, Poszukuję osób z terenu śląska, najlepiej okolice Żor, Rybnika, które na własny koszt prowadziły media do działki budowlanej, w celu wymiany doświadczeń, zadania kilku pytań, rozwiania wątpliwości. Dzięki za każdy odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 11.02.2018 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 Są szanse że gestor sieci odkupi nowowykonaną sieć do granicy twojej działki. PISMA, PISMA, PISMA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulpaul2k18 11.02.2018 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 Dziękuję za odpowiedź. Tak, wiem że są takie szanse i finalnie jeśli nie będzie innej opcji przyłączenia będziemy do tego dążyć. Bardziej jednak zależy mi na doświadczeniach osób które w moim regionie taką przeprawę przechodziły. Ja jestem dopiero na starcie i mam mnóstwo pytań bez odpowiedzi :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts