rosirosi 12.02.2018 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2018 Witam Będę budował dach tak jak na dołączonym rysunku. Punkt 6 to folia paroprzepuszczalna . Czy zamiast tej foli mogę dać membranę , co w tym przypadku będzie lepsze ? Pozdrawiam KR :0) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 12.02.2018 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2018 Punkt 6 to folia paroprzepuszczalna . Czy zamiast tej foli mogę dać membranę , co w tym przypadku będzie lepsze ? Wysokoparoprzepuszczalne folie wstępnego krycia nazywa się też często membranami dachowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosirosi 12.02.2018 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2018 Chodzi mi o membranę ale nie w formie folii tylko w formie tkaniny.:0) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 12.02.2018 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2018 Chodzi mi o membranę ale nie w formie folii tylko w formie tkaniny. :0) Wygooglaj mi folię paroPRZEPUSZCZALNĄ co wygląda jak folia (w potocznym tego słowa rozumieniu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts