Anula1923 13.02.2018 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 Witam Was forumowicze, chciałabym spytać o obiektywne opinie, dotyczące zamieszczonego mieszkania. Czy uważacie, że da się jakoś sensownie zagospodarować/urządzić mieszkanie o tak nieustawnych wymiarach? Będę bardzo wdzięczna za wszelkie opinie. Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.02.2018 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 bardzo niekorzystny układ.Z łazienką otwierającą się na kanapę. Jakie sa potrzeby rodziny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anika1003 13.02.2018 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 Ja jako architekt dziwię się kto wymyśla takie projekty...Kolosalne mieszkanie a 0 funkcjonalności...Strefy dziennej nie ma wcale jak dla mnie.Szybciej mieszkanie pod wynajem dla studentów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula1923 13.02.2018 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 Dziękuję za odpowiedź, nie zwróciliśmy na to uwagi a faktycznie to kolejny minus tego układu. Myśleliśmy o zburzeniu ścianki tego małego pomieszczenia, wtedy salon byłby większy. Obecnie szukamy mieszkania jako małżeństwo, ale planujemy w przyszłości powiększenie rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula1923 13.02.2018 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 Ja jako architekt dziwię się kto wymyśla takie projekty... Kolosalne mieszkanie a 0 funkcjonalności... Strefy dziennej nie ma wcale jak dla mnie. Szybciej mieszkanie pod wynajem dla studentów... Dziękuję bardzo za cenną opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.02.2018 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 można byłoby rozważać kuchnię w miejscu łazienki, wyburzenie gabinetu i łazienkę w miejscu kuchni, ale nie wiem czy to możliwe techniczne. i pozostaje problem ciasnych sypialni, w których nie wejdzie szafa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts