Gesiu 24.09.2004 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Mam pytanie dotyczące Taśmy do uszczelniania połączeń dachu z kominem i ze ścianą Alu-Flex Standard.Otórz interesuje mnie sposób montażu tej taśmy. Poprzeczne prążki powodują, że zatrzymuje sie w nich brud - piasek, kurz, itp. nasiesione z wiatrem. Czy czasem podczas montaży nienależy naciągać taśmy i tym samym rownać owe prążki? Jak macie u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał_B. 24.09.2004 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Umnie taka taśma jest już od roku i te poprzeczne prążki nie były prostowane. Jak na razie brud się nie osadza i wszystko jest w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 24.09.2004 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Ja stosowałem gładką taśmę Al firmy Soudal bez prążków myślę że jest lepsza od prążkowanej.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.o 25.09.2004 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2004 Prążkowana jest specjalnie lepiej daje się wykładać na krzywiznach dachówki jest tak zrobiona specjalnie. Natomiast kurz i brud wypłucze deszcz.Pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts