vfc 18.02.2018 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2018 Witam. Kupiłem sobie wysoki brodzik, ekipa mi go zamontowała, ale dopiero po paru dniach zorientowałem się, że nie ma w nim korka, a odpływ wygląda tak jak na zdjęciu. Chodzi o to, że z tego względu kupiłem wysoki brodzik, aby napuścić trochę więcej wody, ale nie mogę tego zrobić. Czy będę musiał wymieniać syfon? Proszę o pomoc, jestem zielony w tych tematach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 18.02.2018 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2018 (edytowane) Brodzik to nie wanna! Gdyby miał mieć korek w dnie, to niezbędny byłby przelew jak w wannie. Chyba nie chcesz miec stawu w mieszkaniu? Edytowane 18 Lutego 2018 przez Bertha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vfc 18.02.2018 23:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2018 Brodzik to nie wanna! Gdyby miał mieć korek w dnie, to niezbędny byłby przelew jak w wannie. Chyba nie chcesz miec stawu w mieszkaniu? Trafne spostrzeżenie, akurat o tym nie pomyślałem, ale zakładając, że pilnuję poziomu wody to co złego może się stać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 19.02.2018 01:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2018 Teoretycznie , nic. Nie wiem jak wygląda otoczenie brodzika i połaczenie ze ściankami kabiny.Fale wody mogą przeciekac na styku brodzika i ścianek i bedzie ślisko w łazience. Nie idźcie tom drogom właściciele brodzika! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts