Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gdzie próbować nowych smaków.

Recommended Posts

• 1 month później...
  • 9 months później...
Jakby ktoś szukał w Poznaniu to polecam Taj India na Malcie.

Jadłem tam kilkukrotnie, głównie jagnięcinę i baraninę-to trudniej przyrządzić ale dają radę, w miarę godne polecenia.

W Katowicach dobrze dają jeść w "Sztolni", duże toto ale smacznie. We Wrocławiu "Marina" w miarę, ładne miejsce latem. Z innych we Wrocławiu "Mama Manousch", "La Maddalena", nieco gorzej było w "Bernard", "Pod Papugami" i hotelu "Haston".

Lokalnie w Zielonej Górze to "Czarny Tulipan" -"La Tulipe Noire", choć tam różnie można trafić, trzeba pytać o sposób przyrządzania. "Bachus" jest niezły, "Es la Passion" z polskich "Zbójnicka Grota" a z hinduskich może być "Tadż Mahal".

• 3 years później...
  • 3 weeks później...

Najlepiej u siebie w domu. Dwie ciekawe aplikacje jakie mogę polecić do gotowania:

Supercook - wpisuje się składniki jakie ma się u siebie w domu i aplikacja przeszukuje praktycznie wszystkie strony www w poszukiwaniu pasujących przepisów

Tasty - przepisy z całego świata, przetestowane przez zespół Tasty. niekoniecznie proste ale kilka razy już gotowałęm z tej strony i wszystko wychodzi

Polecam też kupienie sobie :spam:. Od czasu od kiedy kupiłem, o wiele częściej piję świeże soki owocowe i warzywne.

Edytowane przez Greengaz