kasia7766 20.02.2018 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 Znacie może fajne miejsca gdzie serwują dania z innych miejsc świata? Chodzi mi głównie o Wrocław, ale też Bydgoszcz, Kraków, Warszawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 20.02.2018 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 Znacie może fajne miejsca gdzie serwują dania z innych miejsc świata? Chodzi mi głównie o Wrocław, ale też Bydgoszcz, Kraków, Warszawę. Szkoda ,że niezapomniany Lublin.Ale cóż czekaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarinia 20.02.2018 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 We Wrocławiu w ovo co jakiś czas są wydarzenia gdzie podają jedzenie z różnych stron świata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majsterklepka11 23.03.2018 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 A konkretnie czego szukasz? Ja na Starym Rynku jadłem kuchnie meksykańską. Kiedyś na Hallera był dobry,,Chińczyk'' ale go przenieśli, nie wiem czy nie w okolice dworca PKS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.01.2019 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Jakby ktoś szukał w Poznaniu to polecam Taj India na Malcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noc 13.01.2019 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Jakby ktoś szukał w Poznaniu to polecam Taj India na Malcie. Jadłem tam kilkukrotnie, głównie jagnięcinę i baraninę-to trudniej przyrządzić ale dają radę, w miarę godne polecenia. W Katowicach dobrze dają jeść w "Sztolni", duże toto ale smacznie. We Wrocławiu "Marina" w miarę, ładne miejsce latem. Z innych we Wrocławiu "Mama Manousch", "La Maddalena", nieco gorzej było w "Bernard", "Pod Papugami" i hotelu "Haston". Lokalnie w Zielonej Górze to "Czarny Tulipan" -"La Tulipe Noire", choć tam różnie można trafić, trzeba pytać o sposób przyrządzania. "Bachus" jest niezły, "Es la Passion" z polskich "Zbójnicka Grota" a z hinduskich może być "Tadż Mahal". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.01.2019 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 W Wetlinie, w "Hnatowym Berdzie" można popróbować koźlinę. Tylko dobrze uprzedzić wcześniej gospodarzy że ma się ochotę na degustację, bo nie jest na co dzień w menu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petrjukov 18.11.2022 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2022 Dobry dzień! Jeśli ten wątek jeszcze żyje, chciałbym wiedzieć o niezwykłych restauracjach na zachodzie kraju. Za miesiąc planujemy wybrać się z żoną na wycieczkę i chcemy zwiedzić jak najwięcej ciekawych miejsc.Dzięki za pomoc) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mborek 06.12.2022 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2022 (edytowane) Najlepiej u siebie w domu. Dwie ciekawe aplikacje jakie mogę polecić do gotowania: Supercook - wpisuje się składniki jakie ma się u siebie w domu i aplikacja przeszukuje praktycznie wszystkie strony www w poszukiwaniu pasujących przepisów Tasty - przepisy z całego świata, przetestowane przez zespół Tasty. niekoniecznie proste ale kilka razy już gotowałęm z tej strony i wszystko wychodzi Polecam też kupienie sobie . Od czasu od kiedy kupiłem, o wiele częściej piję świeże soki owocowe i warzywne. Edytowane 10 Stycznia 2023 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts