Tomek01 22.02.2018 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2018 Witam Serdecznie ! Jakiś czas temu remontowałem łazienkę, dziś przyszedł dzień na montaż szafki oraz umywalki + syfon itp. Napotkałem dziwny problem otóż, uniwersalny syfon nie pasuje do umywalki. Zakupiłem w sieci od producenta umywalkę firmy "REA" 60cmx33cm niestety większej nie mogłem. Problem w tym, że gdy skręcam odpływ to nic nie pasuje. Gniazdo przy umywalce jest jak by za "krótkie" aby stabilnie zamocować tzw. "korek" Kołnierz w umywalce ma 1cm głębokości. Więcej informacji zobaczycie na zdjęciach o co mi chodzi. Dane umywalki: UMYWALKA NABLATOWA REA MEG N 605X330 X 120 EN 14688 CL 00 CA DA PN EN 14688:2009 Zdjęcia: Bardzo proszę o pomoc, nie wiem czy kupić teraz nowy syfon czy umywalka wadliwa Z Góry dziękuję, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 22.02.2018 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2018 niekompletny odpływ - brak kołnierza i uszczelek stąd problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 22.02.2018 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2018 Kupiłeś korek do umywalki z przelewem, a ta chińszczyzna go nie ma. Szukaj takiego bez przelewu i jeszcze z gwintem do (prawie) końca.Coś w tym stylu:http://baterielazienkowe.com/images/galerie/k/korek-automatyczny-klik_2625.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts