qwerty_1982 25.02.2018 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2018 Witam, Mam pytanie czy w trakcie już rozpoczętej budowy mogę zmienić materiał na ocieplenie ścian tj. ze styropianu na wełnę? Grubości raczej nie chcę zmieniać. Pozdrawiam,Szymon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 25.02.2018 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2018 Możesz. Poszukaj ekipy od wełny (mało kto chce), zapytaj o wycenę i termin i porównaj ze styropianem. Ciekawe, co wybierzesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_to_mozliwe 26.02.2018 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2018 Z ciekawości - czemu chcesz zmienić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qwerty_1982 25.03.2018 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2018 Z ciekawości - czemu chcesz zmienić? Wełna wydaje mi się trochę lepszym materiałem: - cieplnie - akustycznie - przeciwogniowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolo004 25.03.2018 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2018 Tak, lepsza jest jak ją kupisz w Szwecji u nas jakościowo może być inaczej Lepiej kup styropian premium bo tego u nas duży wybór a już jest styropian 3 generacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LDP05 26.03.2018 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 Wełna wydaje mi się trochę lepszym materiałem: - cieplnie - akustycznie - przeciwogniowo Tu bym się nie zgodził - wełna nie ma lepszej Lambdy do grafitowego stryropinu - Akustycznie jest lepszy, ale na ścianie nie ma to większego znaczenia, przeważnie mur za to odpowiada. Ta akustyka wełny ma znaczenie przy ociepleniu dachu (dachówka, blacha). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts