Tesu 26.02.2018 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2018 Witam, Czy jest mi ktoś w stanie polecić sprawdzonego architekta, najlepiej z okolic Piaseczna? Potrzebuję dobrego fachowca do adaptacji projektu domu... Dziękuję i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 26.02.2018 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2018 Czy jest mi ktoś w stanie polecić sprawdzonego architekta, najlepiej z okolic Piaseczna? Potrzebuję dobrego fachowca do adaptacji projektu domu... A możesz sprecyzować w czym ten architekt ma być taki dobry przy adaptacji? W wielu przypadkach do adaptacji bardziej pomocny jest konstruktor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 27.02.2018 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2018 dobry fachowiec nie zajmuje się adaptacjami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tesu 27.02.2018 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2018 A możesz sprecyzować w czym ten architekt ma być taki dobry przy adaptacji? W wielu przypadkach do adaptacji bardziej pomocny jest konstruktor. Mam upatrzony projekt, ale konieczne są w nim dość gruntowne zmiany w kształcie domu/układzie pomieszczeń, czyli de facto potrzebuję nowego projektu, który będzie wykorzystywał część rozwiązań z tego, który mi się podoba. @Elfir Przeczytałem kilka razy mojego posta i nigdzie nie widzę, żebym się o to pytał. Jeśli w jakiś sposób nie zrozumiałeś, to pytam o sprawdzonego architekta z Piaseczna i okolic, a nie o to, czym się zajmuje fachowiec. Jeśli nie jesteś w stanie odpowiedzieć na moje pytanie, a moja wypowiedź nie narusza zasad panujących na forum, to myślę, że Twój udział w dyskusji jest niepotrzebny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts