kasia1233 01.03.2018 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2018 Witam, ostatnio pojawiły się u mnie mikroskopijne, ciemne robaczki (wielkości dosłownie 1 mm lub mniejsze, są różnej wielkości). Chodzą po podłodze, rzadziej po ścianie, chowają się w szczeliny podłogi. Kiedy wyczują zagrożenie w postaci klapka, potrafią dość szybko uciekać wydaje mi się, że najwięcej jest ich na kawałku podłogi przy łóżku, co przeraża mnie najbardziej. Zdjęcia w dużym przybliżeniu wysyłam w załączniku. Sprzątam bardzo często, odkurzam średnio co 2 dni, nawet codziennie, a to i tak nic nie pomaga. Czy ktoś wie może, co to za stworki? Bardzo proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.03.2018 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2018 to chrząszcze i trochę wyglądają na sprężyki. Ale to raczej nie one, bo nie bytują pod domach. Na pewno nie jest to pluskwa. Spróbuj ponaklejać wzdłuż szczelin taśmę dwustronnie klejącą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 06.03.2018 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2018 To chyba Wciornastki cholerstwo żyje i przybyło do PL na storczykach Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.03.2018 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2018 chyba nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 06.03.2018 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2018 Sugerowałem się tym , że ludzie różnie to nazywają, szczególnie mi znana to "przecinek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.03.2018 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2018 Co by wciornastek robił w takim miejscu? To owad ssący - musi być blisko rośliny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts