Adamus_s 10.03.2018 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2018 Potrzebuję pomocy doświadczonych budowniczych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adamus_s 10.03.2018 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2018 Nie dodała się treść wiadomości, dlatego pisze jeszcze raz...Odebrałem właśnie projekt po zmianach i adaptacji do dzialki i ku mojemu zdziwieniu projektantka usunęła z niego projekty wszystkich instalacji tj. Wodno-kanalizacyjnej, co, elektrycznej... zapewniając mnie jednocześnie, że nie jest to potrzebne w projekcie do pozwolenia na budowę. Przyjąłem jej zapewniania i złożyłem projekty w starostwie chociaż ciagle zastanawiam się, czy jest to prawidłowe ... Prosba o Wasze doświadczenia, czy w Waszych projektach tez zostały usunięte instalacje??? Oczywiście chodzi o wersje ostateczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.03.2018 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 oczywiście, że nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts