adamkowalczuk 13.03.2018 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 Dzień dobry, Jestem coraz bliżej odbioru mojej kawalerki. Chciałbym mieć tam normalne łóżko 140x200 i przy okazji 3 osobową sofe z TV przed nią. Rozważyłem wiele opcji ale może ktoś z Was ma złoty pomysł Myślałem o wydzieleniu pokoju na łóżko ale przyjmę każdy pomysł ! Wklejam wymiary Dziękuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.03.2018 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 Wieksze mieszkanie z osobną sypialnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamkowalczuk 13.03.2018 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 Jest to jakieś wyjście, ale nieosiągalne obecnie Niemniej dziękuje za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.03.2018 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 chcesz trzyosobowa kanapę - po co w kawalerce?Masz mikroskopijną kuchnię, w której nawet nie ma sensownego blatu roboczego.Zamierzasz gotować czy jadasz na mieście?Stołu do zjedzenia śniadania/kolacji nie chcesz?To mieszkanie dla dwojga?Gdzie chcesz trzymać ubrania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamiss 13.03.2018 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 To może połącz salon z jadalnią, coś jak na zdjęciach Teraz można kupić fajne, tapicerowane, wygodne narożniki kuchenne, które mogą spełniać funkcję wypoczynkową; sa takie ze schowkami bądx nawet z funkcją spania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viann 13.03.2018 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 Na tak małej przestrzeni zdecydowałabym się jednak na rozkładaną kanapę, albo sprytne systemy jakich używają Japończycy - np. łóżko podnoszące się i chowające się całkowicie w szafę. Telewizor powieszony na przesuwanym panelu, lekki stół. Wnętrze - transformers. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.03.2018 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 16.03.2018 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2018 (edytowane) Radzę autorce posta odwiedzić mieszkanie 27m,aby mieć wyobrażenie ile tam jest miejsca,wtedy może zda sobie sprawę z tego,że to niewykonalne. Mieszkanie ma bym wygodne i spełniać podstawowe minimum jak chociaż kawałek blatu roboczego w kuchni którego nie ma w ogóle,stół do posiłków i miejsce do przechowywania. W propozycji Elfir wszystko się mieści,ale czy to jest wygodne mieszkanie ? Pokój z aneksem ma 13m2 a sypialnia 3,5m. http://www.prostozwnetrza.pl/kawalerka-ukryta-sypialnia/ Edytowane 16 Marca 2018 przez kinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts