Adamo23 17.03.2018 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Witam. Mam możliwość kupienia nowo wybudowanego domu o powierzchni 140m2 plus garaż. Nie odpowiada mi jednak w nim tylko zbyt mały salon. Stoi w nim ściana która jest ścianą nośną. Interesuje mnie wyburzenie jej i zastąpienie pociągiem. Moje pytanie brzmi czy orientuje się ktoś czy była by taka możliwość i jakie by to były koszty. Załączam link do zdjęcia projektu.https://zapodaj.net/88dafb9974400.jpg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 17.03.2018 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 zwykle jest - określa to konstruktor, który wyliczy obciążenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nuxe 17.03.2018 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 (edytowane) Moja koleżanka także miała problem z parterem - a dokładnie małą kuchnię i mikro salon. Rozwiązała to tak, że dobudowała sobie ogród zimowy (pow. 24m2). Edytowane 24 Marca 2018 przez nuxe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts