nuxe 20.03.2018 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2018 (edytowane) Niebieska kanapa to jest absolutny mus. Tylko, żeby była ciut większa od tej obecnej. Postaw ją tyłem do kredensu. W ten sposób wyeksponujesz piękne okna. Skoro jest u Was niski parapet - to koniecznie trochę odsłoń okno i wrzuć na niego parę malinowych poduszek. No i abażur też do zmiany. Możesz kupić farbę i go szybko przemalować. Edytowane 20 Marca 2018 przez nuxe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mała_Wiedźma 20.03.2018 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2018 Ave! To moja ukochana sunia Goldenka:lol:, ma dwa latka. Jest jeszcze kotka i czarna sunia staruszka. W takim towarzystwie muszę mieć większą kanapę tylko w tej sytuacji pewnie już beżową. Bardzo pięknie u Ciebie i kanapa chyba biała? U mnie pewne rzeczy nie są możliwe z uwagi na zwierzyniec. Poprzedni dywan nie nadawał się bo przez dziury sypały się tony piachu. No i był świetnym drapakiem dla kotki. Ten za to wniósł tyle koloru, że ten dom tyle na raz jeszcze nie widział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mała_Wiedźma 20.03.2018 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2018 Nuxe Myślisz, że nie będzie za dużo niebieskiego? bo niebieska kanapa bardzo mi się podoba. Z malinowymi poduszkami na oknie świetny pomysł. Abażur też już myślałam, żeby przemalować. Jest jasny więc wszystko przyjmie. Może też malinowy ? Trochę się boję, żeby nie przesadzić, ale chyba koloru bardzo mi brakowało. Wczoraj oglądałam tkaniny obiciowe bo jeszcze do obicia są białe foteliki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 20.03.2018 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2018 Dzięki:wiggle: fotele mam off white kanapy tez bardzo jasne i futrzaki tez mam Przerabiałam już wybielanie i kolorowanie wnętrza Kanapa wyblakłoniebieska jest cudna... ale nie wiem, czy zaraz nie będziesz wyrzucała dywanu. Nuxe pokazujesz piekne wnetrza, ale one sa chyba większe, jaśniejsze i meble sa takie... mocniejsze w charakterze. Co do odsłoniecia okien jestem za - bo sama dostaję klaustrofobii przy zasuniętych firanach czy zasłonach Meble masz delikatne, więc kolor kanap teraz przy mocnym dywanie tu jak najbardziej gra - ale to oczywiście moje zdanie. Ty jesteś ze swoim mieszkaniem na żywo i z pewnością widzisz nieco inaczej. Dziewczyny też podają świetne pomysły ale to jest ich punkt widzenia. Spróbuj zrobić jakieś wizualizacje: może trzeba Pestkę sprowadzić do pomocy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mała_Wiedźma 20.03.2018 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2018 Problem polega na tym, że nie wystarcza mi wyobraźni, zostawiłam wszystko na jakiś czas i myślałam, że samo mi się rozjaśni w głowie. Najpierw myślałam o beżowym Ektorpie, ale jak widziałam jak wygląda w trakcie użytkowania to mi się odechciało. Teraz znów wróciłam do tamtego pomysłu bo jest po prostu wygodny, ale czy jego styl będzie tu pasował nie mam pojęcia. Kanapa, która stoi jest mała i przez to bardzo niewygodna, może zostanie ale jako ta druga. Chyba masz dobry pomysł ,żeby Pestka się włączyła Spróbuję ją zaprosić, doradzała mi już w trakcie budowy:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.03.2018 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2018 Doradzałam? Qczę, skleroza mnie trzepie Mam nadzieję, że dobrze. Dziewczyny świetnie podpowiadają. Masz ładną bazę i drobiazgami możesz wprowadzać fajne zmiany. Zacznijmy od kaloryferów. Elfir ma rację. Trzeba je zasłonić. U Agi11* (http://forum.muratordom.pl/showthread.php?227840-M%C3%B3j-Ma%C5%82y-Azyl) znajdziesz pomysły do samodzielnego wykonania. Jej mąż zrobił świetne osłony na kaloryfery. Znajdziesz też du....użo pomysłów na zagopodarowanie ścian, kombinacje kolorów, kanapy i poduszki. Styl Agi jest bardzo angielski, ale warto rozejrzeć się po szczegółach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 27.03.2018 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 Zajrzyj sobie na blog Green canoe. Dziewczyna ma biały salon, który diametralnie odmienia tapicerką i dodatkami. ten sam kącik w różnych aranżacjach: http://greencanoe.pl/wp-content/uploads/2014/01/choinka-green-canoe.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
clovi 28.03.2018 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 No bo tak powinno być. Baza stonowana, a szalejemy tekstyliami i dekoracjami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 08.04.2018 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2018 Fajnie wyglądałaby symetryczna zabudowa grzejników po obu stronach okna z nadbudowanymi biblioteczkami. Jeśli meble pozostaną białe to może warto się pokusić o zmian koloru ścian np. 573 Morska głębia (wersja dla odważniejszych ) lub 557 Lodowy błękit (pod kolor poduszek). Pozdrawiam serdecznie, E-rzecznik FFiL Śnieżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts