bkwmen 18.03.2018 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2018 (edytowane) Witam serdecznie, chciałbym zapytać czy; 1. w projekcie https://projekty.muratordom.pl/projekt_blekitny-swit,2828,0%2C0.htm?kdg=2&kdg=4&kdg=6&wsk_1=&gd=&pz_1=&pz_0=&lg=1&k_1=&k_0=&ll=3&web_0=&wsk_0=&web_1=&v=1&br=1&knd_1=&knd_0=&p_0=&p_1=&a=&c=&g=0&wk_1=&wk_0=&q=&wef_0=&wef_1=&t=1&wo_1=&wo_0=&sd=#rzuty można dodać piwnicę? Jeśli tak czy piwnica przy szkodach górniczych 1/2 kategorii może być częściowa czy raczej musi być pełna? 2.Czy jest możliwość doprojektowania balkonu od strony Sypialni (tej z garderobą i toaletą)3.Czy ten projekt spełnia wymogi techniczne które weszły w życie w 2017r.4. Orientacyjnie o ile zwiększy się koszt budowy z piwnicą i balkonem ?5.Jaki jest sposób ogrzewania tego domu? czy jest to ogrzewanie na paliwo stałe? jeśli nie czy może być ?z góry dziękuję. Marek Edytowane 18 Marca 2018 przez bkwmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.03.2018 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2018 z tego, co widzę schody dają możliwość doprojektowania piwnicy. EP spełnia aktualne wymogi Jak kotłownię zrobisz w piwnicy to możesz grzać nawet miniaturowym reaktorem jądrowym w każdym razie przewód kominowy jest. Jakbyś chciał kotłownię węglową na parterze to nastawiaj się na cotygodniowe mycie okna. Po co ci balkon w domu jednorodzinnym? Doprojektować pewnie można nawet basztę i most zwodzony, jak się klient uprze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bkwmen 19.03.2018 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2018 z tego, co widzę schody dają możliwość doprojektowania piwnicy. EP spełnia aktualne wymogi Jak kotłownię zrobisz w piwnicy to możesz grzać nawet miniaturowym reaktorem jądrowym w każdym razie przewód kominowy jest. Jakbyś chciał kotłownię węglową na parterze to nastawiaj się na cotygodniowe mycie okna. Po co ci balkon w domu jednorodzinnym? Doprojektować pewnie można nawet basztę i most zwodzony, jak się klient uprze. Hej, dzięki za odpowiedź nie mam zamiaru mieć kotłowni/piwnicy na parterze tu chodzi o tą piwnicę, czy pod szkody górnicze 1/2 kat. może być piwnica nie pełna czy raczej musi być pełna wraz ze specjalnymi wzmocnieniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czerwcowa 19.03.2018 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2018 Najlepiej napisz do autorów maila - [email protected]. Mnie odpowiedzieli na drugi dzień Z tego co wiem, projekt jest aktualny. Z tą piwnica to spytaj się u swojego architekta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bkwmen 19.03.2018 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2018 ok dzięki, posłuchałem cię i wysłąłem do nich e-mail Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts