malwi89 20.03.2018 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2018 Hejka wszystkim forumowiczom, piszę ponieważ nurtuję mnie jedna kwestia. Mam w moim mieszkaniu (parter + 1piętro) strych nieużytkowy nieocieplony zimno strasznie. Strop nad 1 pietrem jest ocieplony a zastanawia mnie kwestia czy mogę zlecić ocieplenie poddasza (skosów) wełną mineralną bo tak kolega mi mówił. Dodam, że na strychu nie ma okien ani kaloryferów etc. Proszę o podpowiedź w kwestii ocieplenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mat3006 25.03.2018 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2018 Pianka OK. Zdecydowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 25.03.2018 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2018 Jak i czym ocieplony strop nad 1. piętrem. Jesli dobrze, to po co ocieplac strych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jastrząb 26.03.2018 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 Hejka wszystkim forumowiczom, piszę ponieważ nurtuję mnie jedna kwestia. Mam w moim mieszkaniu (parter + 1piętro) strych nieużytkowy nieocieplony zimno strasznie. Strop nad 1 pietrem jest ocieplony a zastanawia mnie kwestia czy mogę zlecić ocieplenie poddasza (skosów) wełną mineralną bo tak kolega mi mówił. Dodam, że na strychu nie ma okien ani kaloryferów etc. Proszę o podpowiedź w kwestii ocieplenia. Prościej i taniej docieplić strop. SAm to nawet zrobisz, bo zwykłe rozkładanie węlny na płaskiej powierzchni. Chyba że strych nieużytkowy zaczniesz użutkować jako graciarnie i chcesz tam odrobine podnieść temperature. To wtedy dajesz w skosy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts