kasiakrakow 22.03.2018 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2018 witam mam duży dylemat i problem w mojej kuchni z salonem. Chciałabym aby stolik był w tym miejscu gdzie jest na planie, w miejscu stoliku jest przyłącz woda/odpływ ale przerobić to nie jest problemem. Podoba mi się ten kont na stół. Reszta kuchni jest tak jak na załaczonym planie ściana 290cm i od ściany w kierunku okna jest 256 cm. Nie mam pojęcia jak rozplanować urządzenia i gdzie dać zlew, lodówkę w zabudowie.... czy kuchnia w kształcie litery L czy G z blatem i barkiem oddzielającym salon. Był narazie jeden Pan który zajmuje się kuchniami i mówi żeby w miejsce stolka zrobić tam zlew, zmywarkę i szafki wiszące.... ja chciałabym tam stolik.... proszę o rady. (zmywarkę preferuję 60cm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 22.03.2018 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2018 Duża powiwerzchnia holu - większa od łazienek i sypialni. A mozna było wyodrebnić garderobę albo spiżarkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts