Agniesia57 25.03.2018 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2018 Witam, planuje budowe drugiego domu na tej samej dzialce. Przy obecnym domu posiadam studzienke wraz z licznikami i pytanie moje jest nastepujace : Czy moge zlecic uprawnionej osobie zeby z tej studzienki doprowadzila wode do nowo powstalego budynku i zalozyc tam wodomierze? Czy musze miec rowniez studzienke i pozwolenia na przedluzenie instalacji wodociagowej? Podobna sytuacja jest tez z pradem i gazem, z tym ze slup mam na dzialce a gaz przy granicy. Czy ktos dodatkowo jest mi w stanie zasugerowac czy przylacza zrobic przed fundamentami czy juz po zakonczeniu SSZ? Z gory bardzo dziekuje za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 25.03.2018 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2018 (edytowane) Zapytaj gestorów poszczególnych sieci czy wyrażą zgodę i opiszą to w wydanych Warunkach Technicznych. Bezpieczniej zapytac przed fundamentami. Edytowane 25 Marca 2018 przez Bertha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts