Sylw. 30.03.2018 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2018 Sypialnia, tendencja do gubienia własnych włosów. Zastanawiam się co lepsze pod każdym kątem (wyglądu, utrzymania w czystości, wygody) dywan wełniany czy tkany na płasko. W zasadzie biorąc po uwagę,że do sypialni ma być to długie i wąskie to najlepszy wybór to chodnik.Posiadaczy jednych i drugich proszę o radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 01.04.2018 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2018 Nikt, nic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 01.04.2018 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2018 Dywan to zoo z roztoczami i całą menażerią, czyli syf , kiła i mogiła. Lepiej wpisz w Google -> irobot porównanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 02.04.2018 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2018 (edytowane) Domyślam się , ze roomba ma więcej pracy z dywanem wełnianym. Edytowane 4 Kwietnia 2018 przez Sylw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikakr 10.04.2018 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2018 ja zbierania włosów mam dość z podłogi, a o dywanach to już chyba mogłabym książkę napisać tak że biorąc pod uwagę własne doświadczenia, włochatych dywanów nie polecam (inna sprawa, że u mnie wchodzi też problem alergii domowników), za dużo roboty. jeśli już jakiś musi być, to tylko tkany na płasko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juka11 26.04.2018 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2018 Ja polecam tkany płasko, sama takiego szukam, problem tylko w kiepskim wyborze na rynku. Normalnych, włochatych dywanów zatrzęsienie, płasko tkanych nie z poliestru to jak na lekarstwo w sytuacji gdy się potrzebuje konkretny rozmiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts