DKNY91 31.03.2018 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2018 Mam problem bo pomieszczenie jest nie wielkie a zarazem posiada duże okna w dodatku przez grzejnik może stracić metraż .. Chcę aby to miejsce było funkcjonalnie, praktyczne a przy tym było gdzie ugościć większą liczbę osób.. Interesuje mnie aby miejsce bylo ciemne ciepłe swojskie a zarazem nowoczesne jakoby to brzmi.. tyle wiem ze podłogi ciemne listwy białe.. Proszę o konkretną pomoc możemy się dogadać jak projekt będzie trafny w dyche.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DKNY91 31.03.2018 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2018 IMG_20180331_165651.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DKNY91 31.03.2018 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2018 https://zapodaj.net/6b45e0fb3447d.jpg.html https://zapodaj.net/73b9bf1c27618.jpg.html https://zapodaj.net/3b98fcf0ebf9a.jpg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.04.2018 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2018 tak wygodniej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.04.2018 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2018 Na 20 m2 ciężko będzie podjąć "większa liczbę gości" bo to de facto będzie kuchnia z aneksem kanapowym. Bez zwymiarowanego rzutu nikt ci nie pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicyja 05.04.2018 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2018 Zaczęłabym od demontażu nawisów pod sufitem. Na małym metrażu i przy nieregularnym kształcie pomieszczenia podkreślają mankamenty, optycznie pomniejszają i wprowadzają chaos - za dużo tu załamań, dodatkowych powierzchni. Mebli jeszcze nie ma a już dużo się dzieje. Gdyby chociaż obniżenie wydzielało jakąś strefę, np.aneks lub przedpokój, jedną konkretną ścianę to byłoby jakieś uzasadnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 05.04.2018 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2018 (edytowane) Nie jestem przekonana, aby tak małe pomieszczenie dobrze wyglądałoby w ciemnych kolorach, ciemne optycznie pomniejsza. Edytowane 6 Kwietnia 2018 przez Sylw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 05.04.2018 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2018 (edytowane) Zaczęłabym od demontażu nawisów pod sufitem. Na małym metrażu i przy nieregularnym kształcie pomieszczenia podkreślają mankamenty, optycznie pomniejszają i wprowadzają chaos - za dużo tu załamań, dodatkowych powierzchni. Mebli jeszcze nie ma a już dużo się dzieje. Gdyby chociaż obniżenie wydzielało jakąś strefę, np.aneks lub przedpokój, jedną konkretną ścianę to byłoby jakieś uzasadnienie. Co do tych nawisów pełna zgoda- ale te zdjęcia wyglądają tak jakby były wykonane po zrobieniu tych nawisów Człowiek się narobił ,a tu "każą" mu likwidować owoce pracy. Edytowane 6 Kwietnia 2018 przez Sylw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 06.04.2018 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2018 Czy jest możliwość przeniesienia aneksu kuchennego gdzie indziej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicyja 07.04.2018 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2018 Co do tych nawisów pełna zgoda- ale te zdjęcia wyglądają tak jakby były wykonane po zrobieniu tych nawisów Człowiek się narobił ,a tu "każą" mu likwidować owoce pracy. Nie "każą" - niezbyt delikatnie sugerują . Może bardziej przystępną opcją byłoby obniżenie(dobudowanie) sufitu nad aneksem i przedpokojem ale trudno bez wymiarów mieszkania orzec w jaki dokładnie sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 07.04.2018 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2018 Nie "każą" - niezbyt delikatnie sugerują . Może bardziej przystępną opcją byłoby obniżenie(dobudowanie) sufitu nad aneksem i przedpokojem ale trudno bez wymiarów mieszkania orzec w jaki dokładnie sposób. Napisałam "każą" w znaczeniu dobrze by było, a nie każą, czyli musisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 13.04.2018 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2018 Autor postu się nie odzywa- zdejmuje nawisy czy dobudowuje sufit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DKNY91 15.04.2018 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2018 Autor postu się nie odzywa- zdejmuje nawisy czy dobudowuje sufit? Nie z tym nic robić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DKNY91 15.04.2018 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2018 Wyslam rzut calego mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DKNY91 15.04.2018 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 15.04.2018 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2018 Wklej zdjęcia, będzie wygodniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 16.04.2018 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 16.04.2018 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2018 (edytowane) No to mamy rzut mieszkania, a jakie są potrzeby jego właściciela? Bo nie określił ... poza salonem, w którym jak zrozumiałam nie podejmie działań- ani likwidacji nawisów ani dobudowy sufitu.Z rzutu domyślam się, że mieszkanie dla dwóch osób.Za dużo pola manewru tutaj nie ma. Do kuchni dałabym drzwi przesuwne.Grzejnik na ścianie przy oknie- wysoki, wąski, ale chyba na to jest za późno.I co się rzuca w oczy- mało miejsca do przechowywania- chyba, że piwnica jest spora.I nie wiem co ma być tym prostokątem, który zasłania okno w prawym dolnym rogu.To telewizor na stoliku? W kuchni koniecznie szafki do samego sufitu, poza tym szafy też do sufitu.Przy łóżku stoliki nocne.A nad drzwiami wejściowymi może pawlacz? Edytowane 17 Kwietnia 2018 przez Sylw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DKNY91 17.04.2018 04:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2018 No to mamy rzut mieszkania, a jakie są potrzeby jego właściciela? Bo nie określił ... poza salonem, w którym jak zrozumiałam nie podejmie działań- ani likwidacji nawisów ani dobudowy sufitu. Z rzutu domyślam się, że mieszkanie dla dwóch osób.Za dużo pola manewru tutaj nie ma. Do kuchni dałabym drzwi przesuwne.Grzejnik na ścianie przy oknie- wysoki, wąski, ale chyba na to jest za późno.I co się rzuca w oczy- mało miejsca do przechowywania- chyba, że piwnica jest spora. I nie wiem co ma być tym prostokątem, który zasłania okno w prawym dolnym rogu.To telewizor na stoliku? W kuchni koniecznie szafki do samego sufitu, poza tym szafy też do sufitu.Przy łóżku stoliki nocne.A nad drzwiami wejściowymi może pawlacz? Projekt jest robiony przez dewelopera przed kupnem ze strony.. Drzwi przesuwne do tej kuchni?? Nie ma jak.. Grzejnik chciałem ale ciężko znaleźć taki o podobnej mocy i musi zostać.. Na sypialnię jest plan tam chcę zagospodarować to w ten sposób aby wszystko trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DKNY91 17.04.2018 04:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2018 A tak a propos to co z tymi sufitami??Trochę przesada ale jest ok.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts