Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Salon z aneksem 20 metrów aranżacja

DKNY91

Recommended Posts

Moim zdaniem układ dewelopera jest sensowny i jakiekolwiek zmiany to kosmetyka.

Najważniejsza, jaką bym zrobiła to zmiana wejścia do sypialni, drzwi suwane - dzięki czemu wejdzie tam duża szafa.

aceadbf6b0cee44a.jpg

Szafka RTV podwieszana. W kącie pod oknami jakiś lekki fotel. Na ścianie fajnie wówczas zawiesić kinkiet, by można było sobie poczytać.

Koło kanapy, przy wejściu do salonu można postawić lub zawiesić płytkie szafki.

Chcesz mieszkanie w ciemnej kolorystyce. Ciepłej (ciemna czekolada, ciemne drewno) czy zimnej (czerń, szarości)? Wysoki połysk czy industrialny "brud"?

Można np. tak:

Ścianę nad wezgłowiem łózka pomaluj na ciemny kolor. Nie musi to być czarny czy szary, ale także ciemna czekolada, ciemna, butelkowa zieleń, ciemny granat.

Drzwi szafy naprzeciw albo lustro (trochę perwersyjnie;) ) albo drewno.

Reszta ścian w złamanej bieli

Nad łóżkiem można zawiesić dodatkowe szafki otwierane:

Projekt_mieszkania_58m2_Inventive_Interiors_ssypialnia_01.jpg

Jeśli ściana za łóżkiem będzie bez szafek wiszących to można użyć tapety w ciemnej kolorystyce.

Ten sam ciemny kolor można użyć na ścianie z TV (między oknami) oraz przy kuchni

Edytowane przez Elfir

Projekt jest robiony przez dewelopera przed kupnem ze strony..

Drzwi przesuwne do tej kuchni??

Nie ma jak..

Grzejnik chciałem ale ciężko znaleźć taki o podobnej mocy i musi zostać..

Na sypialnię jest plan tam chcę zagospodarować to w ten sposób aby wszystko trzymać.

Widziałam taką ścianę z przesuwną, to nie były drzwi typowe przesuwne.I taką ścianę miałam na myśli, by ukryć aneks.