OldDiver 01.04.2018 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2018 Mam TV "starego typu" bez tzw SmartTV. Mam też w domu bezprzewodową sieć internetową. Czytałem że można już kupić urządzenia umożliwiające przekształcenie TV poprzez złącze HDMI w pełnoprawny odbiornik internetowy z przeglądarką. Czy ktoś ma jakieś doświadczenie może coś [podpowiedzieć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 01.04.2018 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2018 Przykłady :https://www.komputronik.pl/product/266281/platinet-tv-miracast-airplay-dongle-hdmi-z-antena-42810-.htmlhttp://www.blogotech.eu/index.php/4151-test-zestawu-natec-extreme-media-smart-tv-dongle-hd242-i-air-mouse-am20-2 To nie jest reklama.Mam smart, więc ominąłem ten etap, aczkolwiek może byćwygodniej niż pisanie na ekranie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jinikao 01.04.2018 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2018 xiaomi mi tv. nic innego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fat_Fabio 01.04.2018 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2018 Ferguson fbox atv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OldDiver 01.04.2018 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2018 (edytowane) xiaomi mi tv. nic innego:) Czy dokładnie XIAOMI MI TV BOX ? Czy ten Xiaomi ma jakiegoś Web Browsera ? Czytam o nim i nie widzę. Edytowane 1 Kwietnia 2018 przez OldDiver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jinikao 03.04.2018 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2018 Czy dokładnie XIAOMI MI TV BOX ? Czy ten Xiaomi ma jakiegoś Web Browsera ? Czytam o nim i nie widzę. poszukaj recenzji na yt tam masz wsyzstko pokazane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts