wojtf23 01.04.2018 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2018 Witam. Mam pytanie. Jak w najłatwiejszy i że tak napiszę najtańszy sposób zrobić monitoring placu budowy. Chcę jedną kamerę osadzić na słupie elektrycznym i chciałbym żeby np. nagrywało albo żebym miał podgląd na żywo gdzie teraz obecnie mieszkam czyli jakieś 350 - 400m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 01.04.2018 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2018 klik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kemotxb 01.04.2018 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2018 400 m to za dużo żeby trzymać połączenie Wifi. Kup sobie kamerę IP zewnętrzną z możliwością nagrywania na karcie SD (jakieś 300 -400 zł) po wykryciu ruchu. Jak chcesz mieć podgląd na żywo to przez neta za pomocą routera mobilnego i karty SIM data dowolnego operatora. Transfer kosztuje trochę ale to najtańszy sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtf23 01.04.2018 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2018 (edytowane) a antena nanosatation m5??? bo mam jedną po necie bo teraz mi dali światłowód. I trzeba by było dokupić jeszcze jedną i zrobić most?? odnośnie kamery mam kamerę ip z możliwością nagrywania na kartę. Ale chciałbym na żywo mieć dostęp chociażby z powodu czy lecą w kulki na budowie. Edytowane 1 Kwietnia 2018 przez wojtf23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts