ls75 10.01.2007 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Przed: http://sukiennik.net/dom/pictures/33regal1.jpg Po: http://sukiennik.net/dom/pictures/62salon.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikola79 10.01.2007 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 SUPER DOMEK A To rozwiazanie na telewizor bardzo mi sie podoba , szkoda ze u mnie sie tak nie da masz moze jeszcze jakies zdjecia ???podoba mi sie u was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 11.01.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Po prostu pięknie. Wnętrza bardzo mi się podobają, nieprzekombinowane, prosta forma, konsekwencja, dobry styl..... Oj tylko pozazdrościć Ps. a kuchnia.........bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikola79 11.01.2007 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 ls75 MAM pytanie o te szare plytki w lazience w jakiej cenie one byly?? znalazlam w internecie jakas firme co je sprzedaje zapytalam o cene ale do tej pory odpowiedzi brak ciagle szukam plytek w tym kolorze ale jakos nie ma duzego wyboru wiec wdzieczna byla bym za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olasa 17.01.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Śliczne wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 17.01.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Witaj Kiedys wysłałam Ci na priv kilka zapytań, ale nie wiem czy do Ciebie dotarły. Pomęcze Cię więc teraz 1. Jaki klinkier masz w elewacji, chodzi mi o producenta i kolor 2. Czy mozesz podac namiary na schody? 3. jakie kafle masz w kuchni na podłodze? 4.Jakimi farbami malowales wnetrza? 5. stolarka, okna i drzwi kto ci robił? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orzeszek 17.01.2007 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Łukaszu, kuchnia odjazdowa!! Kolor przepiękny. Schody piękne w swej prostocie, kominek również. Odezwij się, co u Was. Nie wierzę, że tak do wiosny wszystko stanęło Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orzeszek 17.01.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 a link w Twoim podpisie mi nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ls75 18.01.2007 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Witaj Kiedys wysłałam Ci na priv kilka zapytań, ale nie wiem czy do Ciebie dotarły. Pomęcze Cię więc teraz 1. Jaki klinkier masz w elewacji, chodzi mi o producenta i kolor 2. Czy mozesz podac namiary na schody? 3. jakie kafle masz w kuchni na podłodze? 4.Jakimi farbami malowales wnetrza? 5. stolarka, okna i drzwi kto ci robił? Pozdrawiam serdecznie ad1. Terca Karpatia ad2. wysle na priv ad3. nowa gala seria orientale ad4. sto latex ad5. lokalny producent http://www.oknaflak.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ls75 18.01.2007 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Łukaszu, kuchnia odjazdowa!! Kolor przepiękny. Schody piękne w swej prostocie, kominek również. Odezwij się, co u Was. Nie wierzę, że tak do wiosny wszystko stanęło Pozdrawiam dzieki. A jednak stanelo, na razie nic nie robimy. Planujemy, zbieramy fundusze. Studnia bez dna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 18.01.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 podtrzymuje to co powiedziałam wcześniej, świetny pomysł z kabiną... a zapytam ...nie baliście się tego koloru?? nie wiem jak prezentuje sie cała łazienka, ale przy kabinie wygląda fajnie..przede wszystkim odważnie Jasne, że sie boimy Łazienka jeszcze nie jest użytkowana. Co prawda nie boje sie tych szarych kafli ale boje sie tych prawie czarnych na podłodze. Tak czy siak, jesteśmy super zadowoleni z wyglądu łazienki - taką sobie wymyśleliśmy i taka się nam podoba. Wyjdzie w praniu czy jest ona praktyczna czy nie... czasami ważniejsza jest estetyka i wygląd niż praktyka , grunt to zainteresowanie oglądających którzy potwierdzą ze to dobry wybór i jak w praktyce zachowuje sią łazienka, kafle, kabina?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ls75 18.01.2007 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 i jak w praktyce zachowuje sią łazienka, kafle, kabina?? Balismy sie tych ciemnych kafelek, ze na nich bedzie widac zacieki itp ale przeroslo to nasze oczekiwania - po prostu na tych kaflach nic nie widac! jak myjemy lazienke to nie wiem gdzie jest umyta a gdzie jeszcze nie.. tak ze jak ktos lubi takie ciemne pomieszczenia w kaflach to szczerze polecam takie kolory. W praktyce doskonale! Kabina w funkcjonalnosci i gabarytach idealna. Oczywiscie spodziewalismy sie ze moze spadek w kabinie nie nadazac z odprowadzeniem wody i tez tak sie czasem dzieje jak JA (chlop ) biore prysznic.. jak zona bierze to nie wycieka pod drzwiami. Mamy do naszych drzwi taki specjalny chromowany prog zeby nie wyciekalo ale ja jednak wole jak troche sie wyleje niz dawac tam prog. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 18.01.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 świetnie, to tylko pogratulować, ze pomysl i odwaga wzieły góre a tutaj jeszcze taka praktycznosc.... ...jeszcze raz dodam, ze wszystko mi sie bardzo podoba ... pozdrawiam serdecznie motyczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikola79 18.01.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 no fajnie ale na moje pytanie o plytki nie odpowiedziales a tyle juz czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ls75 18.01.2007 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 no fajnie ale na moje pytanie o plytki nie odpowiedziales a tyle juz czekam oj przepraszam... Juz mowie. piemmegres LIPARI 30X60 okolo 100zl/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 18.01.2007 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Przed: http://sukiennik.net/dom/pictures/33regal1.jpg Po: http://sukiennik.net/dom/pictures/62salon.jpg super domek, Bardzo Piękny, Gratuluje uporu w dążeniu do osiągnięcia tego co chcecie Moją uwagę zwróciło oświetlenie w pułkach/ prześwitach... widoczne na tym zdjęciu , mam podobne pułki, wypuszczone kable od góry i nie mogę znaleść oświetlenia/ opraw na 230V - jakie oświetlenie wy zastosowaliście ? czy to jest na 230 czy 12 V pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikola79 18.01.2007 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Oj dziekuje za odpowiedz ja znalazlam je za 150 za m wiec twoje 100 to juz roznica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 18.01.2007 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Proszę o namiary na wykonawcę schodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martkaw1 19.01.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Super lazienka, w moich kolorach. Nie wiedzialam tylko, ze tak super bedzie wygladac. Gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 17.02.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Ten dom to moje niedoścignione marzenie. No trochę je ścigam, bo drzwi zewnętrzne już mamy takie same i przez tę samą firmę wykonane Dzięki Tobie odkryłam też wymarzone drzwi wewnętrzne - Avanti. Będą właśnie takie, ale jasne w klonie. Żałuję, że nie widziałam Twojej kuchni wcześniej a zwłaszcza, że nie wiedziałam o jej cenie Piszesz, że same szuflady a powierzchnia zabudowy dosć spora (3 ściany) i to wszystko tylko 7 tys?!!! Ja za moją (pow. 9m2, zabudowane 2 ściany) z tylko 7 szufladami (po 3 w dwóch szafkach i 1 duża na sztućce pod płytą) i 1 słupkiem (plus 3 szafki wiszące, ktorych u ciebie nie ma) dałam ponad 8 tys! Powinna mi zrobić meble "Twoja" firma jak "Twoja" zrobiła mi idealne drzwi i to o niebo taniej niż we Wrocławiu (w dodatku dostarczyli je za darmo!). Ale mam jeszcze parę mebli do zrobienia. Mogę prosić o namiary? No i schody! Zapewne to nie Rintal choć na wzór Rintala wygląda. Jak się sprawują? Moje są 'miękkie' jak diabli i trzeba strasznie uważać, bo byle ziarenko piasku i już wgniecenie, nie mówiąc o śladach kocich pazurów (a koty tylko po nich biegają, nie ostrzą sobie ich tam...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts