zielonylisc 03.04.2018 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2018 Witam Potrzebuje pomocy do określenia , czy na mapie jest zaznaczony przebieg rowu melioracyjnego.Czy tez czegos innego.. Obecnie tam nic nie ma , aczkolwiek na google maps widać znaczną różnicę terenu , szczególnie tego pasma. Z pomocą forumowicza dotarłem do mapek.. http://maps.mapywig.org/m/ALLIED_map..._ed_1_1965.jpg W latach 51 - 65 jest tam zaznaczony przebieg niebieska linia.. Ta niebieska linia , co to dokładnie jest? Miedzy 95 , 94 a 23 , 22. - Jaskółowo Ponizej tej kreski znajduje sie moja dzialka od dluzszego czasu mam ogromny problem z woda zalewajaca las i piwnice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.04.2018 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2018 nie widac obrazka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts