Elfir 13.04.2018 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2018 W tej szafie jest piec gazowy, nie zapomnij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anius1985 13.04.2018 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2018 Elfir napisał: anius - ile jest miejsca między szafą a łóżkiem? 40 cm? Kosztem hipotetycznego gościa raz na ruski rok robicie sobie kompletnie niewygodne codzienne korzystanie z sypialni. Między łóżkiem a szafą to 80 cm jest min. Elfir, nie bardzo rozumiem bo sypialnia a pokój gościnny są w różnych miejscach i nie mają na siebie wpływu. Ten pokój goscinny który na codzień ma być biurem robimy kosztem salonu. Ale tak jak zauważyłeś mamy tam 40 cm. Obecnie mam bardzo małe mieszkanie dlatego wydaje mi się to 40 cm znośne Bo gdzie indziej dac tą szafę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anius1985 13.04.2018 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2018 kinka napisał: Pokój gościnny bym zostawiła,mieszkanie ma 72m więc jest na tyle duże by pomieścić 4 pokoje.Nie podoba mi się układ części dziennej,jest ciasno,kuchnia dominuje zamiast być na drugim planie.W sypialni bardziej sprawdzi się wysoka zabudowa nad łóżkiem,która pomieści wszystkie rzeczy bo za wiele miejsca do przechowywania tutaj nie ma. to rozwiazanie w sypialni jest bardzo ciekawe. Pokój dziecka musi miec wiecej przestrzeni wolnej do zabawy wiec garderoba odpada. Salon, rozważałam podobny układ, ale niel ubie otwartych kuchni. Choc jeszcze nie podjełąm decyzji czy jednak tak nie zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anius1985 13.04.2018 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2018 Elfir napisał: nie wiem ile macie rzeczy, ale ja bym się nie pomieściła z mężem w takich szafach... Kuzynka ma mieszkanie niewiele większe i ma tam 3 pokoje. Ten, który miał być gabinetem/pokojem gościnnym, jest de facto jest garderobą i składzikiem. Bo brakuje szaf. mamy jeszcze strych będzie fajnie wykonczony z wypuszczanymi schodami, ale nie chcemy go wykorzytsywać na codzień jako pomieszczenie dzienne. Raczej jako "szafa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 14.04.2018 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2018 Na przeciwko (dot. projektu kinki) wieszaka w przedpokoju albo szafka na buty albo siedzisko, ale chyba te ostatnie wygodniejsze, zwłaszcza jak się ma dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anius1985 14.04.2018 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2018 anius1985 napisał: to rozwiazanie w sypialni jest bardzo ciekawe. Pokój dziecka musi miec wiecej przestrzeni wolnej do zabawy wiec garderoba odpada. Salon, rozważałam podobny układ, ale niel ubie otwartych kuchni. Choc jeszcze nie podjełąm decyzji czy jednak tak nie zrobić edit: mowiac otwartych kuchni chodzi mi o brak jakiejkolwiek ścianki ktora nieco przesłania np. zlew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anius1985 14.04.2018 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2018 kinka napisał: Przecież w gabinecie też mogą trzymać ubrania, co do pokoju to szkoda z niego rezygnować bo może się rodzina powiększyć kwestia kolejnego członka rodziny jest otwarta wiec argument jak najbardziej za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.04.2018 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2018 anius1985 napisał: Elfir, nie bardzo rozumiem bo sypialnia a pokój gościnny są w różnych miejscach i nie mają na siebie wpływu. Ten pokój goscinny który na codzień ma być biurem robimy kosztem salonu. Ale tak jak zauważyłeś mamy tam 40 cm. Obecnie mam bardzo małe mieszkanie dlatego wydaje mi się to 40 cm znośne Bo gdzie indziej dac tą szafę... Mają ogromny wpływ, jeśli przeprojektujesz wnętrze. Chociażby przenosząc łazienkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anius1985 14.04.2018 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2018 Elfir napisał: Mają ogromny wpływ, jeśli przeprojektujesz wnętrze. Chociażby przenosząc łazienkę. takie zmiany już nie wchodzą w grę niestety. zbyt późno się do was zglosilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INTER DOOR 15.05.2018 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2018 A może rozważyć drzwi przesuwne do sypialni lub do pokoju dziecka? Pozwalają zaoszczędzić sporo miejsca i są bardzo wygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 15.05.2018 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2018 INTER DOOR napisał: A może rozważyć drzwi przesuwne do sypialni lub do pokoju dziecka? Pozwalają zaoszczędzić sporo miejsca i są bardzo wygodne. Moim zdaniem oszczędność miejsca jest mocno dyskusyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts