Tomaszwoy55 07.04.2018 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2018 Witam. Kupiłem cały komplet wc firmy KOŁO w Leroy Merlin. Miska,stelaż,przycisk był w zestawie i nie można było nic wymienić, a nie podoba mi się przycisk czy każdy przycisk firmy koło moge do niego dokupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 07.04.2018 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2018 Przycisk musi być dedykowany do danego modelu stelaża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piasus 10.04.2018 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2018 Mialem ten sam problem, pewnie z tym samym przyciskiem bialym:) Ja ostatecznie zostawilem i wyglada super na czarnych plytkach. Podejdz do LM, powiedz co kupiles. Wydaje mi sie ze nie bedzie problemu z dokupieniem innego przycisku pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 10.04.2018 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2018 Podasz w sklepie model WC i kupisz sobie w innym kolorze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts