pandomu91 08.04.2018 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2018 Witam forumowicze, zakupiłem nowy dom. Przed wejściem do domu na długości całego wejścia mam donicę murowaną. Jaką roślinę mogę tam zasadzić, aby urosłą do wysokości np. 1 max 1,5 m, aby stanowiła ona fajną zwartą ścianę. Chcę, aby roślina była zimozielona. Myślę nad bukszpanem lub ewentualnie nad jakąś trawą ozdobną. Jakieś pomysły? W załączeniu wiz, jak wygląda to wejscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.04.2018 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2018 karłowe sosny.To musi byc coś skrajnie sucholubnego, bo kto będzie podlewał rośliny jak wybierzesz się w upalne lato na wakacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej.ficon98 17.05.2018 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2018 Agawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts