adrian228 11.04.2018 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2018 Witam, Mam pytanie wymarzyłem sobie zrobienie rolet zewnętrznych sterowanych z pilota, bez przełączników przy oknach, mam przy oknach włączniki świateł na zewnątrz i chciałem silniki podpiąć to tego, instalator mówi że nie da się tylko da się do gniazdka, nie bardzo tego rozumiem bo w gniazdu w jednym i drugim mam po 3 kable złóty,niebieski, brazowy. Czy da się podłączyć jakoś silnik rolety do prądu przełącznika by to działało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzcel 12.04.2018 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 W zasadzie by się dało, tylko musisz w żyrandolu zwatować żarówkę.:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remiks 12.04.2018 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 W zasadzie by się dało, tylko musisz w żyrandolu zwatować żarówkę.:rotfl: Nie za bardzo wiadomo z czego się śmiać, jeśli instalacja jest "bezpuszkowa" to w miejscu wyłącznika powinien być dostępny komplet żył. A co ma pytający nie bardzo wiadomo bo myli żyły z "kablami" których tam pewnie niema. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts