Owczar 14.04.2018 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2018 Witam, Pytanie do osób, które zdecydowały się na okna typu fix na piętrze. W jaki sposób je myjecie? Kij teleskopowy, myjka, drabina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stam222 14.04.2018 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2018 Mam tylko na parterze a na piętrze tak jak piszesz, trzeba znaleźć jakiś sposób od zewnątrz, inaczej się nie da. Do kina i drabiny możesz jeszcze dopisać rusztowanie, podnośniki/wysięgniki mechaniczne lub olać wszystkie fixy na piętrze ... wężem ogrodowym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.04.2018 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2018 Mam jedno takie na piętrze. Ale wchodzę po drabinie na płaski dach (parter większy od piętra) i myję.Reszta, gdzie nie byłabym w stanie sięgnąć ręką jest normalnie otwierana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandzik 14.04.2018 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2018 Witam, Pytanie do osób, które zdecydowały się na okna typu fix na piętrze. W jaki sposób je myjecie? Kij teleskopowy, myjka, drabina? Dojdziesz do tego metodą prób i błędów. Mnie tez to czeka. Tylko nie montuj przy nich balustrad bo wtedy z ziemi nie umyjesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noc 14.04.2018 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2018 Da się umyć, choć jest to dokuczliwe.Od 6 lat zdarza mi się myć okno w tym domu:https://www.archon.pl/projekty-domow/projekt-dom-w-melisie-m41f4da6c0544aDo mycia używam wysokiej, 2-częściowej drabiny, ale i tak nie sięgam ręką. Najwyższą partię szyby, myję gąbką na kiju. Trudno jest dokładnie umyć tym szkło, zawsze pozostają jakieś smugi. Albo może te gąbki których używałem były słabe?Pozostałe okna na piętrze mam otwierane, to dużo łatwiejsze mycie. Okna na parterze mam mieszane, zarówno otwierane, jak i fixy, z tymi nie ma problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts