bax001 15.04.2018 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2018 Witam, Przymierzam się do małego remontu w wakacje i potrzebuję pomocy/pomysłu na jakieś ładne wydzielenie części salonu gdzie mam komputer. Zona mi suszy glowe, że strasznie to wyglada w salonie, ale nie mam mozliwości go przenieść, bo u dzieci i w naszej sypialni odpada, Problem w tym, ze salon jest strasznie nieustawny. Pomyslalem nad nad takim cudem z Ikei, zeby odgrodzic komputer (wstawic miedzy sofe i komputer: Proszę o jakies pomysly. Tak mniej wiecej salon wyglada: http://vpx.pl/i/2018/04/15/salon.png Pozdrawiam i dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 17.04.2018 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2018 Wydzielone ścianką http://i.deccoria.strefa.com.pl/files/70267/116456/big86aaf79e10533217fbfef7f1c79720eb.jpg schowane w szafie: zamykany sekretarzyk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marilka23 20.04.2018 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2018 Faktycznie takie odgrodzenie regałem może wyglądać całkiem nieźle, zwłaszcza jeśli masz takie domowe mini biuro i potrzebujesz nieco więcej miejsca. Dzięki temu nie będzie się ono rzucało w oczy. Zamykany laptop, np w jakimś sekretarzyku, biurku, to dobry pomysł, jak ktoś nie potrzebuje zbyt wiele miejsca do pracy, bo takie meble nie należą do zbytnio pojemnych. No i muszą pasować do stylu, bo chyba nie w każdym jeszcze coś takiego wymyślono, przynajmniej tak mi się wydaje ) Mi najbardziej podoba się to biuro schowane w szafie - jest piękne!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dinek 20.04.2018 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2018 taki regał też mi się pierwszy nasunął, ale musi być na nim coś ładnego poukładane, jak macie dużo książek to ok, albo pudła pasujące do tych kwadratowych półek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazwoj 21.04.2018 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2018 Jak dla mnie sekretarzyk wygrywa, bo po rozłożeniu blatu masz powierzchnię roboczą, a pod nim jest miejsce na nogi. Na zdjęciu z szafą zawsze na dole musisz mieć pusto, a z doświadczenia wiem, że jak jest miejsce to zawsze znajdą się graty które trzeba będzie tam włożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts