cezary.pl 24.04.2018 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2018 Jeśli chodzi o USA i podłogę to pierwsze co przychodzi na myśl to wszedobylska wykładzina I w łazienkach gołyLeon:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PrzyszłyBudowniczy 20.07.2018 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2018 Jaką folię w płynie polecacie? Czy Atlas Woder W jest OK? Czy jeśli użyję folii w płynie innego producenta to muszę później używać kleju też tego producenta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 20.11.2018 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2018 Kilka razy kładłem płytki na anhydryt, ale tylko w Niemczech i zawsze na dwuskładnikowe zaprawy izolacyjne. Bardzo dobrze pokrywały i tworzyły przyczepną warstwę. W Polsce izolowałem takimi zaprawami cieknące tarasy, skutecznie. Jedna wada jest to droższe w porównaniu z foliami w płynie, szczególnie tymi tanimi,Jakie to te dwuskładnikowe zaprawy? Możesz podać konkretne nazwy? Powinny być dopuszczone do stosowania wewnątrz pomieszczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PrzyszłyBudowniczy 20.11.2018 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2018 Przykładowo Mapei Mapelastic A + B. U mnie ostatecznie wygrała jednak jednoskładnikowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pytajnick 20.11.2018 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2018 Jakie to te dwuskładnikowe zaprawy? Możesz podać konkretne nazwy? Powinny być dopuszczone do stosowania wewnątrz pomieszczeń. Poszło na PV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pytajnick 20.11.2018 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2018 Przykładowo Mapei Mapelastic A + B. U mnie ostatecznie wygrała jednak jednoskładnikowa. Kładłeś na anhydryt? Czym gruntowałeś? Niemiec przywoził dedykowany grunt do anhydrytu, ale nazwy ich nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PrzyszłyBudowniczy 20.11.2018 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2018 Kładłem na anhydryt, stąd jestem w tym temacie Tam gdzie była hydroizolacja nie gruntowałem, takie były zalecenia producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts