balik 18.04.2018 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2018 Kilka lat temu w kuchni między blatem szafkami zamontowaliśmy szkło typu lacobel.Ostatnio niestety pojawiło się pękniecie i mało estetycznie to wygląda. Przez najbliższe 1-2 lata mieszkanie będzie wynajmowane i chcielibyśmy jakoś naprawić to niskim kosztem.Zerwanie szyby i zamontowanie nowej jednak trochę kosztuje, a za ok. 2 lata mieszkanie przejdzie generalny remont kuchni. Macie jakieś pomysły?Co możnaby położyć/przykleić na zamontowany juz lacobel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.04.2018 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2018 Tapetę samoprzylepną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
balik 19.04.2018 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2018 to szkło jest też nad płytą ceramiczną. Nic sie nie stanie z taką tapetą od ciepła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.04.2018 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2018 a tam jest peknięcie?Przecież nie trzeba naklejac na cąłości a tylko na fragmencie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jalux 17.11.2018 01:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2018 Dla mnie mistrzowskie posunięcie z tapetą - tanio i szybko.Pozdrowienia. Ja zastosowałem taki wymuszony manewr naklejając płytki imitujące cegłę na pęknięcia Lakobelu (lacobel). Nałożyłem płytki obok szkła i na szkło ( realizując zasadę trochę otynkowane (lakobel), a trochę nie ( płytki), chociarz realnie byłoby odwrotnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts