Crack 18.04.2018 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2018 Witam Państwa Drodzy forumowicze, czy jest ktoś, kto oszacuje koszty budowy domu LK-1393, stan surowy zamknięty i stan deweloperski. Prosiłbym również o opinie co sądzicie o podanym projekcie. link do projektuhttp://lk-projekt.pl/lkand1393-produkt-9723.html Dziękuję za pomoc Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciężkiprzypadek 19.04.2018 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2018 Piękny, ale to wyższa półka cenowa. Zadzwoń do biura, może Ci oszacują koszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Crack 19.04.2018 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2018 (edytowane) Koło miliona (netto) ale nie wiem za jaki stan, pewnie deweloperski, chociaż czytając różne fora dyskusyjne to dużo mniej efektowne domy z mniejszym metrażem wychodzą 800-900tys, więc wątpie żebym z tym się zmieścił w granicach miliona. Jest ktoś w stanie oszacować na szybko czy kwota 1 miliona jest realna na stan deweloperski?Jak z utrzymaniem takiego domu? EDIT:chociaż jakby zrezygnować z pompy ciepła (około 60tys) i dać zwykłe ogrzewanie gazowe (pytanie czy rachunki na gaz nas nie zrujnują przy takiej kubaturze) i poszukać oszczędności jeszcze w paru miejscach np: 40cm wełny mineralnej jako ocieplenie dachu wydaje się grubo przesadzone, to te koszty nie wyglądałyby tak żle. Co sądzicie? Pozdrawiam Edytowane 19 Kwietnia 2018 przez Crack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzeus86 08.11.2018 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2018 Cześć,Crack podejmowałes może temat dalej? Chodzi mi o wycenę budowy stanu developerskiego ( oczywiście bez działki).Czy być może zdecydowałeś się ( lub ktokolwiek inny) na ten lub podobne projekty ze strony LK ( raczej nigdzie indziej nie widziałem podobnie nowoczesnego stylu). Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts